Uzak dur BARÇA

Uzak dur BARÇA

FUTBOL Haberleri

Çeyrek finaldeki rakibini bekleyen G.Saray'ı kura heyecanı sardı. Ortak görüş; "Barcelona olmasın da kim olursa olsun?"



TERİM JUVE'Yİ İSTİYOR
Şampiyonlar Ligi'nde ilk 8 takım arasına kalan G.Saray'da şimdi de kura heyecanı yaşanıyor. Bugün saat 13.00'te UEFA'nın merkezinin bulunduğu Nyon'da çekilecek kurada çeyrek finaldeki rakibi belli olacak olan G.Saray'da, yöneticisinden futbolcusuna kadar istenmeyen tek takım; Barcelona… Başkan Ünal Aysal, "Barcelona, Real Madrid ve Bayern Münih haricinde diğer takımlar bize denk" derken, Teknik Direktör Fatih Terim, Juventus ile Malaga'dan birinin rakip olmasını istiyor. Drogba, gönlünden geçen rakibin PSG olduğunu dile getirirken; Sneijder, "Bu seviyede artık kolay takım yok. Kim çıkarsa çıksın zor olacak" ifadelerini kullandı. Hamit Altıntop ve Umut Bulut "Bayern Münih"; Selçuk İnan ise "Borussia Dortmund bize daha uygun" şeklinde konuştu.

McMANAMAN ÇEKECEK
Lutfi Arıboğan, "Kim çıkarsa çıksın ben yine güleceğim" derken, en ilginç çıkış Amrabat'tan geldi. Faslı yıldız, "Barcelona ve Real Madrid'e karşı daha önce hiç oynamadım, bu duyguyu yaşamak isterim" dedi. Kura çekiminde 8 takımın yer alacağı törene, hiçbir takım seri başı olarak katılmayacak. Bu yüzden aynı ülke takımlarının birbirleriyle eşleşmesi söz konusu olabilecek. Finalin Wembley Stadı'nda oynanacak olmasından dolayı İngilizlerin eski yıldızlarından Steve McManaman'ın çekeceği kura sonrasında ilk maçlar 2 ve 3 Nisan, rövanş maçları ise 9 ve 10 Nisan tarihlerinde oynanacak. Yarı final kuraları ise 12 Nisan'da çekilecek. nbsp; nbsp;


KORKUTAN ÇEKİM!
UEFA, Şampiyonlar Ligi 2.turu öncesinde deneme çekimi gerçekleştirmiş, G.Saray'a Schalke çıkmıştı. Bu çekim bir sonraki gün gerçeğe dönüşmüştü. Çeyrek final maçları öncesinde dün de deneme çekimi gerçekleştirildi ve sarı-kırmızılılara hiç de istemediği Barcelona çıktı.

Malaga hiç rakip olmadı
G.Saray, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki 7 muhtemel rakibinden sadece İspanyol ekibi Malaga ile karşılaşmadı. Diğer 6 takımla daha önce karşı karşıya gelen sarı-kırmızılılar, bir tek Alman temsilcisi Bayern Münih karşısında galibiyet elde edemedi.

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER
Real Madrid (İspanya)
Barcelona (İspanya)
Malaga (İspanya)
B.Dortmund (Almanya)
B.Münih (Almanya)
Paris SG (Fransa)
Juventus (İtalya)


STOPERDE KRİZ
Hafta sonu ligde Kayserispor'la karşılaşacak olan G.Saray'da savunmada büyük kriz yaşanıyor. Schalke maçında iğneyle oynayan Dany'nin Kayseri'de forma giyme ihtimalinin zor olduğu belirtilirken, aynı karşılaşmada sakatlanan Semih'in de durumunun belirsizliğini koruduğu öğrenildi. Tedbir amaçlı dinlendirilen Semih'in Kayserispor'a karşı oynamak istediği ancak doktorların bu kararı maç günü vereceği ifade edildi. Gökhan Zan'ın da cezalı olması sebebiyle savunmada Hakan Balta'nın yanında Melo ya da Eboue'nin görev yapabileceği ileri sürüldü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...