Umut tükenmedi

Umut tükenmedi

FUTBOL Haberleri

G.Saray'da Drogba'nın gelişi, Burak'ın müthiş performansı sonrası kulübede oturmak zorunda kalan Umut, Fatih Terim'in hâlâ gözdesi.

G.Saray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Umut Bulut'tan vazgeçmiş değil. Drogba'nın gelişi, Burak'ın da müthiş performansıyla son haftalarda kulübede oturmak zorunda kalan Umut, tecrübeli çalıştırıcının hâlâ gözdesi. Sezon başında Toulouse'dan 3.2 milyon euro satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan golcü futbolcuya şans veremediği için üzülen Terim, sezon sonunda şu ana kadar ligde oynadığı 21 maçta 12 gol atan Umut'un bonservisinin alınmasını talep edecek. Umut'un çalışkanlığını ve profesyonelliğini öven tecrübeli teknik adam, golcü futbolcunun zaman zaman saha içinde verdiği farklı görevleri yerine getirmesi ve oynamadığı dönemlerde problem çıkarmamasını takdir ediyor.


BURAK "DALYA" PEŞİNDE
Bu arada G.Saray'da forma giydiği 25 resmi maçta 19 gol kaydeden Burak Yılmaz, Orduspor ağlarını sarsması durumunda "100'ler Kulübü" üyesi olacak. Son 3 maçında da fileleri havalandırmayı başaran ve ligde 12 golü bulunan Burak, profesyonel kariyerinde Süper Lig ve 1. Lig seviyesinde toplam 99 gole ulaştı. Altyapısında yetiştiği Antalyaspor'da 1.Lig'deki iki sezonunda 17 gol bulduktan sonra 2006-07 sezonunda Beşiktaş'a geçen Burak, attığı 5 golün ardından Manisaspor'a kiralanmıştı. Yıldız forvet, 9 defa gol sevinci yaşayarak o sezondaki gol sayısını 14'e çıkardı. Daha sonra F.Bahçe, Eskişehirspor ve Trabzonspor'da forma giyen Burak, 55'i Trabzonspor ile olmak üzere 56 lig golü daha attı. nbsp;


Aslan'da Semih şoku!
G.Saray, dün akşam yaptığı çalışmayla Orduspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılılarda sol kasığında ağrı olan Semih çalışmaya katımazken, maç kadrosundan da çıkarıldı. Bu arada G.Saray'da 3'er sarı kartı bulunan Dany ve Amrabat bu maçta da kart görürse Eskişehir maçında forma giyemeyecek. nbsp;




Umut tükenmedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...