Uğur Boral, Beşiktaş'a yakın

Uğur Boral, Beşiktaş'a yakın

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan milli futbolcu Uğur Boral, transferinin birkaç gün içerisinde netleşeceğini söyledi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Fenerbahçe'den Samsunspor'a transfer olan Uğur Boral, Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Çebi'nin 'Uğur Boral, futbol komitesinin gündeminde. Takımıza faydalı olacağını düşünüyorum' sözleriyle ilgili, "Beşiktaş gibi büyük bir kulün yöneticisinin benim için bu şekilde konuşması gurur ve onur verici. Ben büyük takım potansiyeli taşıdığımı ve büyük takımda oynayabileceğimi her zaman söylemiştim ve düşünüyorum. Transferde neyin en olacağı belli olmaz ama siz ifade ettiğiniz için söylüyorum; temaslarımız var. Bu nedenle çok heyecanlıyım. Birkaç gün içerisinde, en geç bir hafta içerisinde kesin sonucu alacağız. Bu iş netleşir, olacağına inanıyorum" dedi.


SAMSUNSPOR'A GÜCÜMÜ İSPATLAMAK İÇİN GİTTİM


Samsunspor'la sözleşmesi biten ve şu an serbest futbolcu konumunda olan Boral, devre arasında Samsunspor'a gidişini, "Fenerbahçe'den problemlerim olduğu için ayrılmadım. Fenerbahçe'nin direk oyuncusuyken uzun bir sakatlık dönemi yaşadım ve bu benim kariyerime büyük zarar verdi. Sakatlığım sonrasında forma alamadım. Samsunspor'a fiziki olarak futbol oynamaya hazır olduğumu ve gücümü göstermek için gittim. Bunu da ispatladım" sözleriyle açıkladı. (Radyospor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...