Trabzonspor'un Avrupa macerası başlıyor

- Güncelleme:
Trabzonspor'un Avrupa macerası başlıyor

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Eleme Turu mücadelesinde evinde Derry City ile karşılaşacak.

2012-2013 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nı finalde Fenerbahçe'ye kaybeden ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan bordo-mavili ekip UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Eleme Turu mücadelesinde evinde Derry City ile kozlarını paylaşacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 21:30'da başlayacak olan mücadeleyi Kazakistan Futbol Federasyonu'nundan Artyom Kuchin yönetecek. Kuchin'in yardımcılıklarını Sergey Vassyutin ve Anatolyi Khodin yapacak. Smartspor'dan canlı olarak yayınlanacak mücadeleyi dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden de takip edebilirsiniz.
MUHTEMEL 11'LER
TRABZONSPOR
Onur
Zeki
Mustafa
Giray
Celustka
Aykut
Colman
Adrian
Olcan
Alanzinho
Henrique


DERRY CITY
Doherty
Greacen
Osbourne
McEleney
Madden
Higgins
Molloy
Duffy
Kavanagh
Rafter
McNamee

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakem: Artyom Kuchin
Yayın: Smartspor amp; Sporx Canlı Anlatım Servisi

AVRUPA ARENASINDA 33 GALİBİYET
Trabzonspor Avrupa kupalarında toplam 97 maça çıkarken; 33 galibiyet, 26 beraberlik ve 38 yenilgi aldı. Bordo mavililer 122 gol atarken kalesinde 139 gol gördü. Bordo mavili ekip Avrupa kupalarında oynadığı son 9 maçta 6 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Bordo mavililer en son Şampiyonlar Ligi grup maçında Inter karşısında deplasmanda 1-0 galip geldi.
2008'DEN BERİ YÜZÜ GÜLMÜYOR
Trabzonspor uzun zamandır Avrupa kupalarında sahasında galibiyet alamıyor. Bordo mavililer en son 2007-08 sezonunda Intertoto kupasında sahasında Vllaznia takımı 6-0 yendi. Trabzonspor, Avrupa Kupalarında İrlanda temsilcileri ile 1 kez eşleşti. 1990-91 sezonunda Bray Wanderers'la eşleşen Trabzonspor 1-1 ve 2-0'lık sonuçlarla rakibini eledi.(sporx)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...