Trabzonspor'da Konate inadı

Trabzonspor'da Konate inadı

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor, forvet transferinde önceliği İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımında forma giyen 19 yaşındaki Senegalli oyuncu Moussa Konate'ye verdi. Öte yandan, Bordo-Mavililerin, İngiliz futbolunun süper yıldızı Michael Owen'ı transfer etmek istediği yabancı basında da yer buldu.

Başkan Sadri Şener 19'luk Senegalli forvetin transferini bitirmeye kararlı, Burak Yılmaz'ı kaybeden kadrosundaki hücum oyuncularından memnun olmayan Trabzonspor, forvet transferinde önceliği Moussa Konate'ye verdi.İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımında forma giyen 19 yaşındaki Senegalli oyuncu için ''İyi bir hocanın elinde iyi eğitilirse Avrupa'nın devlerini peşinden koşturur'' raporu olan Başkan Sadri Şener, bu transferi bitirmeye kararlı. (AMK gazetesi)

MICHAEL OWEN İDDİASI
Öte yandan, Bordo-Mavililerin, İngiliz futbolunun süper yıldızı Michael Owen'ı transfer etmek istediği yabancı basında da yer buldu. Başkan Sadri Şener'in İngiliz futbolcunun menajeriyle Londra'da bir araya gelip pazarlık masasına oturduğu yönündeki haberler dünyaca ünlü haber sitesi goal.com'da da yer buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...