Trabzonspor zor virajda

Trabzonspor zor virajda

FUTBOL Haberleri

Fırtına, Sivasspor'la başlayacak olan 5 maçlık periyodu iyi değerlendirmek istiyor

Haber: nbsp;Gökmen ŞAHİN nbsp;


5 MAÇLIK PERİYOTLige istenilen başlangıcı yapamayan Trabzonspor, Sivasspor'la başlayacak olan 5 maçlık periyodu iyi değerlendirmek istiyor. Sırasıyla Sivasspor, F.Bahçe, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa ve Beşiktaş'la oynayacak olan bordo-mavili takımda hedef, milli maçlar sonrası lige iyi bir başlangıç yapmak. 12 yabancısı bulunan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'i 6+2 kuralından dolayı bir zor seçim daha bekliyor. Tecrübeli hoca talebelerine, "Şimdi yalnızca Sivasspor maçına odaklanın, her maç yeri geldiğinde konuşulur" dedi.


GÜNEŞ'TEN MESAJLAR
Güneş, kulüp dergisindeki yazısında, taraftara, futbolculara ve yönetime çeşitli mesajlar verdi. Tecrübeli hoca mesajlarında, "Eldeki futbolculara sahip çıkılmalı, çünkü biz bu çocuklarla mücadele edeceğiz. Yöneticilerimiz, kısa vadeli başarı ya da başarısızlıklarla ortalığı gerecek, çeşitli spekülasyonlara sebep verecek yorumlarda bulunmamalı. Taraftarlarımız ise her platformda kulübüne ve futbolcularına sahip çıkmalı, kulübe zarar verecek davranışlardan kaçınmalıdır. Lig uzun soluklu bir maraton. Maratonun sonu önemli" görüşlerine yer verdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...