Topal'da mutlu son

Topal'da mutlu son

FUTBOL Haberleri

Mehmet Topal ile el sıkışan F.Bahçe, Valencia'yı da ikna ederse transferi resmiyete dökecek. Sarı-lacivertliler, Tino Costa ve Diarra'yı da bitirmeye yakın

İKİSİNİ BİR DUYURACAKF.Bahçe'de Şampiyonlar Ligi vizesinin alınmasının ardından camiayı transfer heyecanı sardı. Asbaşkan Ali Yıldırım'ın, "iki savunmaya, iki orta sahaya 1. sınıf dört oyuncu alacağız" açıklamasının ardından gözler İspanya'dan gelecek haberlere çevrilirken, Mehmet Topal'ın transferi konusunda Valencia ile el sıkışıldığı öğrenildi. Günlerdir Mehmet Topal ve Tino Costa için anlaşma zemini arayan F.Bahçe Yönetimi'nin, milli oyuncuyla her konuda anlaştığı, transferi ise Costa'yı ikna ettikten sonra açıklayacağı ileri sürüldü. İsmi F.Bahçe ile geçen Arjantinli futbolcu, daha önce yaptığı açıklamada Avrupa'dan teklifler aldığını söylemiş ancak öncelikli tercihinin Türkiye olmadığını bildirmişti. UEFA'nın kararıyla fikrini değiştiren Costa'nın sarı-lacivertlileri yeniden masaya davet ettiği gelen haberler arasında.SIRADA LASS DİARRA VARUEFA'nın Devler Ligi kararıyla rahatlayan sarı-lacivertlilerin, Mehmet Topal ve Tino Costa'nın ardından birçok yıldızı daha renklerine katması bekleniyor. Sezon biter bitmez Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren F.Bahçe Yönetimi, Avrupa'nın önde gelen isimleriyle ön protokol yapmış ancak UEFA kararını beklediği için bu transferleri saklamıştı. Geçen sezon da F.Bahçe gündemine gelen Lass Diarra'nın, Şampiyonlar Ligi vizesinin ardından kamuoyuna açıklanacak ilk isim olması bekleniyor. Geçen sezon anlaşılan yıldız oyuncu, F.Bahçe'nin Avrupa'ya gidememesi sebebiyle Türkiye'ye gelmemişti. Bu arada İngiliz The Sun gazetesi, F.Bahçe'nin Yobo'nun bonservisi konusunda Everton ile 1.5 milyon sterline anlaşma yaptığını duyurdu. İtalya'da yayın yapan Sky Sport Italia'nın haberine göre de sarı-lacivertliler İnter'in yıldızı Lucio'da da sona yaklaşmış durumda.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...