Tim Howard'dan unutulmayacak gol

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Tim Howard'dan unutulmayacak gol

Futbol Haberleri  / İHA

Premier Lig'de dün akşam oynanan Everton-Bolton Wanderers karşılaşması uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gole sahne oldu.

İngiltere Premier Lig'de 20. hafta karşılaşmalarında sahasında lig sonuncusu Bolton Wanderers'ı konuk eden Everton, rakibi karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Ancak karşılaşmada skorun ya da oyunun önüne geçen inanılmaz bir gol vardı. Everton kalecisi Tim Howard uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gole imza attı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında 63. dakikada Everton kalecisi Tim Howard, kendi yarı sahasında topa gelişine öyle bir vuruş yaptı ki, rüzgarın da etkisiyle hızlanan ve yerden seken top, Bolton kalecisi Bogdan'ı çaresiz bıraktı ve ağlarla buluştu. nbsp;Ancak maç sonunda gülen taraf 1-0 geriye düşmesine rağmen Bolton Wanderers'tı. nbsp; nbsp;




#

#

Futbol
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...