TFF'den önemli açıklama

/ Kaynak: İHA
TFF'den önemli açıklama

FUTBOL Haberleri  / İHA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın Manchester United-Real Madrid maçının ardından röportaj yapıldığı ve ölüm tehditleri aldığına yönündeki haberleri yalanladı.



Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın Manchester United-Real Madrid maçının ardından röportaj yapıldığı ve ölüm tehditleri aldığına yönündeki haberleri yalanladı. nbsp;

TFF'nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yönettiği Manchester United-Real Madrid maçından sonra bazı sosyal paylaşım sitelerinde ve yabancı medyada, Çakır ile röportaj yapıldığı iddialarına ve ölüm tehditleri aldığına ilişkin haberlere yer verildiği görülmektedir. Hakemimiz Cüneyt Çakır, kurallar gereği hiçbir gazeteci veya basın kuruluşuna röportaj vermediği gibi, facebook, twitter vb. sosyal paylaşım sitesi hesabı da bulunmamaktadır" denildi.


FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...