TFF UEFA'ya rest çekti, 'Kararlarımızın arkasındayız'

TFF UEFA'ya rest çekti, 'Kararlarımızın arkasındayız'

FUTBOL Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Yıldırım Demirören,Ankara 'da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir araya geldi ve flaş açıklamalarda bulundu.

Ankara'da sürpriz bir görüşme gerçekleşti, Demirören 'den çarpıcı açıklamalar geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Yıldırım Demirören, Ankara 'da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir araya geldi. Demirören, UEFA Tahkim Kurulu kararlarının da masaya yatırıldığı ve fikir alışverişinde bulunulduğu görüşme sonrası çarpıcı bir açıklama yaptı. Futbol Federasyonu olarak verdikleri kararların arkasında olduklarını belirten Demirören, "UEFA'dan herhangi bir yaptırım beklemiyoruz. Öyle bir yazı da beklemiyoruz. Biz kararlarımızın arkasındayız" dedi. nbsp;TFF Başkanı'nın bu açıklaması, UEFA'dan ceza alan Fenerbahçe ve Beşiktaş için PFDK ve Tahkim Kurulu'nun yeniden bir yargılama yapmayacağı, Trabzonspor'un talep ettiği 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının el değiştirmeyeceği ve aynı sezonda kazanılan para ödüllerinin geri alınmayacağı anlamına geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...