Terim'in Burak planı

Terim'in Burak planı

FUTBOL Haberleri

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2 haftadır yedek oturttuğu Burak'ın oyun tarzını biraz değiştirerek, Drogba'nın arkasında oynatmayı düşünüyor.

G.Saray'da Burak Yılmaz'ın son 2 maçta kulübede oturması dedikodu kazanlarını iyice kaynattı. nbsp;Şampiyonlar Ligi'nde Messi ve Ronaldo ile yarışan golcü futbolcunun oyuna sonradan bile giremeyişinin altında farklı sebepler aransa da, bu tamamen Fatih Terim'in tercihiyle ilgili bir durum. Çünkü Fatih Terim Burak'tan hiçbir şekilde vazgeçmeyi düşünmüyor. Hatta yıldız futbolcuyu Sneijder ve Drogba'yla birlikte oynatabilmek için sistemi bile değiştirmeye hazırlanıyor. Bursaspor maçı sonrası Burak için, "Hiçbir zaman kaybetmeyi ve herhangi bir takıma da vermeyi düşünmediğim bir oyuncu" ifadelerini kullanan tecrübeli çalıştırıcı, önümüzdeki günlerde golcü futbolcunun oyun stilini değiştirerek Drogba'nın hemen arkasında oynatmayı düşünüyor. nbsp;

ASIL ELMANDER YANDI!
Bu da son 2 haftada Burak'tan formayı kapan Elmander'in artık kulübede oturması anlamına geliyor. Drogba'nın takıma katılmasıyla birlikte 4-1-4-1 dizilişine dönmeyi planlayan Terim, gerek yabancı kontenjanı, gerekse sistem gereği İsveçli golcüyü, Fildişili yıldızın yedeği yapma eğiliminde. Hafta sonu MP Antalyaspor ile oynanacak maçta 2 haftadır kulübede oturttuğu Burak'a formasını geri verecek olan Fatih Terim, Eboue ile Drogba'nın Afrika Kupası'ndan dönüşünün ardından sahaya Muslera - Eboue, Semih, Dany, Hakan - Selçuk - Hamit, Burak, Sneijder, Amrabat - Drogba 11'iyle çıkmanın planlarını şimdiden yapmaya başladı. Oyun stili değişikliğe uğrayacak olan Burak'ın vereceği performans şimdiden büyük merak konusu.

TWİTTER'DEN KONUŞTU: nbsp;G.Saray'ın neferiyimBurak Yılmaz, hakkında çıkarılan dedikodulara twitter'dan cevap verdi. Golcü futbolcu, "Ben G.Saray'ın neferiyim. Hocamız ne görev verirse verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırım, bütün diğer arkadaşlarım gibi. Göreve gelene kadar görevli arkadaşlarımı kenardan bütün kalbimle ve heyecanımla desteklerim" ifadelerini kullandı.



G.SARAY NOTLARI

Terim'e hapis istemi!
21 Ekim'deki Antalyaspor ile oynanan maçta Mürüvvet Karaboğa adlı bir kadın taraftara küfür ettiği iddia edilen Fatih Terim hakkında 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Antalya Cumhuriyet Savcısı Fevzi Argıç tarafından hazırlanan iddianame, 1.Sulh Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Davanın ilk duruşması 22 Nisan'da görülecek.

Drogba-Eboue dönüyor
Afrika Kupası'nda Fildişi'nin Nijerya'ya elenmesinin ardından G.Saray, yeni transferi Drogba ve Eboue'ye erken kavuşacak. Fildişi formasını ıslatan Zokora ve Bamba da Türkiye'ye dönüş hazırlığına başladı. Bu arada Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren G.Saray'da sağ diz iç bölgesine darbe alan Sneijder günü dinlenerek geçirdi. nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...