Terim'e şok: Beni maçta oynatma!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Terim'e şok: Beni maçta oynatma!

FUTBOL Haberleri

A Milli Takım'ın kaptanı Arda Turan Çek Cumhuriyeti maçı öncesi Fatih Terim'e, oynamak istemediğini belirtti. İddialara göre durumu TFF yetkililerine bildiren Terim, oyuncunun bu talebine ret yanıtı aldı.

EURO 2016 D Grubu'ndaki 3. maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ederek grubunu 3. sırada tamamlayan ve üst tura çıkmak için en iyi üçüncüler arasında yer alma ihtimalini kuvvetlendiren A Milli Futbol Takımımızda büyük bir sevinç hakim ancak maç öncesinde yaşanan gelişmeler, yeni bir krizin eşiğinden dönüldüğünü gözler önüne sürüyor.

Bir süredir teknik direktör Fatih Terim'le arası kötü olan takım kaptanı Arda Turan'ın Çek Cumhuriyeti maçından önce Terim'in karşısına şok bir taleple çıktığı ortaya çıktı.

Terim'e şok: Beni maçta oynatma!

"OYNAMAK İSTEMİYORUM"

Maçtan bir gün önce kaptan Arda Turan, Fatih Terim'in yanına giderek oynamak istemediğini belirtti. Arasının bozuk olduğu tecrübeli teknik adam ise bu kararın kendisine ait olduğunu söyleyerek yıldız futbolcunun talebini reddetti. Aldığı bu yanıtın ardından Arda Turan, Fransa'daki kampta bulunan TFF yöneticilerine giderek durumu anlattı. Son dönemdeki kaosu göz önünde bulunduran idareciler, Arda'nın bu talebini reddederek sahaya çıkması gerektiğini söyledi ve olası bir gerginliğin önüne geçmek istedi. Fatih Terim de yıldız futbolcuyu ilk 11'de değerlendirerek Arda'nın isteğini değerlendirmemiş oldu.

KAYBEDİLSEYDİ BAŞKA KRİZLER OLUŞACAKTI!

EURO 2016 başladıktan sonra basına verdiği bazı demeçlerde turnuva sonrası görevinden ayrılacağı imalarında bulunan Fatih Terim de Çek Cumhuriyeti galibiyetinin ardından TFF yöneticilerini rahatladı. Federasyon yetkililerin Çek Cumhuriyeti maçının kaybedilmesi halinde, Fatih Terim'i ciddi olarak sorgulamayı plandı ancak alınan galibiyet bu krizin doğmasını engelledi.

Fatih Terim'in de turnuva sonrasında ayrılmayı ciddi şekilde kafasına koyduğu ve Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında yayıncı kuruluş TRT ile yaşadığı gerginliğin ipleri koparmak istemesiyle bağlantılı olabileceği ifade edildi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...