Terim Madrid'e mesajı Kayseri'den verdi

- Güncelleme:
Terim Madrid'e mesajı Kayseri'den verdi

FUTBOL Haberleri

G.Saray, Real Madrid teknik patronu Jose Mourinho'nun izlediği maçta Kayseri'yi farklı yenerek sükse yaptı. Gol perdesini açan Sneijder eski hocasına, Burak Yılmaz da iki golle Ronaldo'ya mesaj gönderdi.




MAÇ 31. DAKİKADA BİTTİ!Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen G.Saray'ın, son 2 haftada 5 puan kaybettiği ligde ve 7 maçtır kaybetmeyen Kayserispor karşısında ne yapacağı büyük merak konusuydu? Ancak G.Saray o kadar kolay bir galibiyet elde etti ki, bunu tribündeki Fatih Terim, hatta İspanya'dan özel uçakla kalkıp gelen Jose Mourinho bile beklemiyordu. 90 dakikaya fırtına gibi bir giriş yapan Cimbom, henüz 3. dakikada golü buldu. Drogba-Selçuk-Sneijder ortaklığında Hollandalı yıldız perdeyi açan isim oldu: 1-0. 7'de Burak, 9'da Drogba yüzde yüzlük gol pozisyonlarda topu filelerle buluşturamadı. 23'te Drogba'nın asistinde Burak skoru 2-0'a taşıyan golü kaydetti. 31'de Bobo'nun taç çizgisi üzerinde Eboue'ye yaptığı hareketin karşılığı kırmızı kart olunca, maç o dakikada bitti. 38'de Melo'nun pasında Burak, Ertuğrul'u bir defa daha mağlup etti: 3-0.


JOSE BİLE DAYANAMADI
İlk yarım saatlik bölümden sonra tempoyu tamamen düşüren G.Saray, ikinci yarıyı neredeyse yürüyerek tamamladı. Hatta Jose Mourinho bile bu tempoya dayanamayarak 75. dakikada stattan ayrılmayı tercih etti. 57'de Burak'ın kafa vuruşunda top az farkla auta gitti. Bu dakikadan sonra tribünden takımını yöneten Fatih Terim, Sneijder ve Burak'ı kulübeye çekerek, onlara dinlenme fırsatı tanıdı. 71'de Drogba maç boyunca sık sık yaptığı presin ardından kaptığı topu Umut'a aktaramayınca, takımını mutlak bir golden etti. 80'de savunmanın hemen önünde eski günlerinden güzel örnekler sergileyen Melo'nun pasında Umut net bir fırsatı harcarken, 84'te Amrabat'ın "al da at" pasında Sabri topu kaleciye nişanladı. 90'da Biseswar'ın attığı gol skoru belirledi: 3-1. 2 hafta sonra 3 puanla tanışan Cimbom, milli araya moralli girdi.


nbsp;Terim Madrid'e mesajı Kayseri'den verdi

45 dakika yetti


Mourinho, G.Saray'ın ilk yarıdaki futbolundan sonra maçın bitmesini beklemeden stattan ayrıldı nbsp;


Kayseri'ye gelen Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, G.Saray'ın ilk yarıdaki futbolundan sonra stattan ayrılmak istedi. Maç öncesinde Kadir Has Stadı'nı gezen, mantı yiyen ve G.Saray soyunma odasına girerek, eski öğrencileri Drogba, Sneijder ve Hamit'le görüşen Mourinho, 90 dakika öncesi Fatih Terim'le de hasret giderdi. Bu arada futbolcuların Portekizli çalıştırıcıya forma hediye ettiği öğrenildi. G.Saray'ın skoru da 3-0'a getirmesinin ardından stattan ayrılacağını bildiren Mourinho, kötü bir sürprizle karşılaştı. Mourinho'nun aracının önündeki araçların sahiplerine 35 daki-kada tek tek ulaşıldıktan sonra, Portekizli teknik adam 70. dakikada stattan ayrıldı. Korumalar eşliğinde çıkan Mourinho, ısrarlı sorularıma sadece 3 kelime ile yanıt verdi, "G.Saray değişik bir takım."





ASLAN KRAL


G.Saray'ın gol makinesi Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nden sonra Spor Toto Süper Lig'de de "Gol Krallığı"nda zirveye yerleşti.


KALU UCHE'Yİ DE SOLLADI
G.Saray'ın golcüsü Burak Yılmaz durdurulamıyor. Kayserispor ağlarını 2 defa sarsan yıldız futbolcu, Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi toplamında son 8. maçında 9. golüne ulaştı. Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'ın attığı 11 golün 8'inde imzası olan Burak Yılmaz, Kayserispor filelerini 2 defa havalandırarak, Spor Toto Süper Lig'deki gol sayısını 16'ya çıkardı. Şampiyonlar Ligi'nde "Gol Krallığı" yarışında Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'yla zirveyi paylaşan Burak, ligde 15 gollü Kasımpaşalı Kalu Uche'yi geride bırakarak iki kulvarda da liderliği ele geçirdi.


SON 86 MAÇTA 68 GOL
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması altında 32 gol kaydederek "Gol Kralı" olan Burak Yılmaz, bu başarıyı tekrarlamaya bir adım daha yaklaştı. 2010-11 sezonundan beri Süper Lig'de oynanan 100 haftada 68 gol kaydeden yıldız futbolcu, 100 haftalık periyotta 86 maçta görev yaptı. Dün Kayserispor karşısında G.Saray kariyerindeki 30. resmi maçına çıkan Burak, sarı-kırmızılı formayla 24 defa gol sevinci yaşadı. Burak Yılmaz, Kayserispor'a karşı oynadığı son 5 maçta toplam 8 gol kaydetti. Ayrıca G.Saray'ın gol makinesinin 9 golle Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı takım Kayserispor oldu.



TAFFAREL: Puan farkı yeterli değil
G.Saray kaleci antrenörü Taffarel, maçı ilk yarıda bitirdiklerini söyledi. Brezilyalı teknik adam, "Kimse bu galibiyetin kolay geldiğini zannetmesin. Rakiplerimizle olan fark şampiyonluk için yeterli değil. Rehavete kapılmadan kalan 8 haftayı da iyi şekilde tamamlamalıyız."




Sneijder'den mesaj nbsp;
Maçta gol perdesini açan Wesley Sneijder, performansından mutlu olduğunu söyledi. Her geçen gün daha iyi olacağını söyleyen Hollandalı yıldız, "Mourinho'nun da maça gelmesi önemliydi. Attığım golle ona dikkatli olması yönünde bir mesaj gönderdim" diye konuştu. nbsp;


'Kırmızı rahatlattı'
Sabri Sarıoğlu, şampiyon olmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Schalke maçında çok tempolu oynadık. Buna rağmen Kayserispor gibi bir takıma karşı konsantre olmayı becerdik. Rakibin eksik kalması da bizi rahatlattı" dedi. nbsp;


Hamit sakatlandı
Schalke maçında G.Saray'daki ilk golünü kaydeden'e nazar değdi. Yıldız futbolcu, 22. dakikada topa müdahale etmek isterken yerde kaldı. Yerini Sabri'ye bırakan Hamit'in sol arka adalesinde çekme olduğu, durumunun bugün çekilecek MR'ın ardından netleşeceği açıklandı. nbsp;



DROGBA'YA MİLLİ ŞOK
G.Saray'ın iki Fildişili yıldızı Drogba ile Eboue milli takımlarının gelecek hafta Gambiya ile oynayacağı maçın aday kadrosuna davet edilmedi. 28 kişilik kafilede Trabzonsporlu Zokora ve Bamba ise yer aldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...