Temelli: G.Saray'ı yenmek tat vermiyor!

- Güncelleme:
Temelli: G.Saray'ı yenmek tat vermiyor!

Futbol Haberleri

F.Bahçe'nin, son bir haftada G.Saray'ı basketbol, voleybol ve futbolun ardından kürekte de geçmesi üzerine Asbaşkan Ömer Temelli'den sarı-kırmızılıları kızdıracak bir yorum geldi: YORULDUK ARTIK

F.Bahçe'yi Arena'da yenip şampiyonluk kutlaması yapmayı planlayan G.Saray'da hâlâ mağlubiyetin şoku yaşanırken, sarı-lacivertlilerin neşesi dinmek bilmiyor. 19 Nisan-23 Nisan tarihleri arasında G.Saray ile karşılaştığı tüm kulvarlardan galip ayrılan F.Bahçe zaferin tadını doyasıya çıkarıyor. Bayan basketbolda G.Saray'ı yenip lig şampiyonluğuna ulaşan F.Bahçe, erkek voleybolda da play-off yarı final maçını set vermeden kazanmıştı. Sarı-lacivertlilerin futboldaki zaferi dünya basınına manşet olurken, son olarak F.Bahçeli kürekçilerin Gençler Egemenlik Kupası'nda da G.Saray'ı sollaması coşkuyu artırdı!

BİR TEK SU TOPU KALDI
Sosyal paylaşım sitelerinde taraftarlarla yaptığı sohbetlerle bilinen F.Bahçe Asbaşkanı Ömer Temelli, G.Saray'a karşı farklı kulvarlarda üst üste aldıkları zaferler için öyle bir yorum yaptı ki, yenilir yutulur cinsten değil. G.Saray'ı sürekli yenmeleri üzerine "Artık yorulduk" diyen Ömer Temelli'nin en vurucu ifadesi, "Su topunda da şube açarsak G.Saray'a ayıp olur" şeklinde oldu. Mehmet Topuz'un Melo'yla dalga geçen sevinç gösterisini hazmedemeyen, F.Bahçeli futbolcuların Arena'daki coşkulu kutlamasına tepki gösteren sarı-kırmızılıların Ömer Temelli'nin bu yorumlarına nasıl bir tepki göstereceği merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...