Taraftarı sokaklara döküldü

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Taraftarı sokaklara döküldü

FUTBOL Haberleri  / CHA

Fenerbahçeli taraftarlar Kadıköy'deki Boğa heykelinin önünde yarı final sevinci yaşıyor. Tur sevinci yarı final heyecanı sadece İstanbul'la sınırlı kalmadı, Adana, Bursa, Edirne ve Malatya'da kovoy oluşturan taraftarlar Fener'in zaferini kutladı




UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında İtalyan temsilcisi Lazio ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak yarı finale çıkan Fenerbahçe, taraftarını sokağa döktü. Sarı lacivertli ekip, karşılaşmadan 1-1'lik skorla ayrılarak yarı finale çıktı. Kadıköy Boğa heykelinin etrafında toplanan çok sayıda taraftar, takımlarının başarısını doyasıya kutladı. Meşaleler yakarak sloganlar atan sarı lacivertli taraftarlar, büyük sevinç yaşadı. Tarihinde ilk kez yarı finale kalan Fenerbahçe'nin başarısı taraftarlarını sokaklara döktü.


ADANA SARI LACİVERT'E BÜRÜNDÜ

Fenerbahçe'nin Lazio'yu eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkması Adana'da coşkuyla kutlandı.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmasında 2-0 rövanşında Roma Olimpiyat Stadı'nda Lazio ile 1-1 berabere kalarak yarı finale yükseldi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Adana'da sarı-lacivertli taraftar sokağa döküldü. Oluşturulan gruplar halinde ana caddelerde yürüyüş yapan taraftarlar, bayraklarla tur attı. Meşaleler yakarak tezahüratlarda bulunan sarı lacivertli taraftarlar, tarihinde ilk kez yarı finale kalmanın keyfini doyasıya çıkarttı. Caddeyi trafiğe kapatan taraftarı polis ekipleri sık sık uyardı. Bazı taraftarlar ise araçları ile caddeye çıkarak uzun konvoylar oluşturdu.

EDİRNE SOKAKLARA DÖKÜLDÜ


Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa ligi Çeyrek final rövanş maçında Lazio ile 1-1 berabere kalarak yarı finale çıkmasının ardından Edirne'de taraftarlar sokaklara döküldü.
Edirne'de Fenerbahçeli taraf araçlarla zafer turu atarken bazı taraftarlar ise yaya olarak yürüdü. Fenerbahçe tezahüratları ile sokaklarda tur atan taraftarlar yarı finale çıkmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Edirne'de kutlamalar geç saatlere kadar devam etti.

MALATYA'DA YARI FİNAL COŞKUSU

Malatya'da taraftarlar, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde İtalyan ekibi Lazio'yu eleyerek, tarihinde ilk kez adını yarı finale yazdırmasını büyük bir coşkuyla kutladı.
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, çeyrek final rövanşında Lazio ile Roma Olimpiyat Stadı'nda 1-1 berabere kaldı ve kupada adını yarı finale yazdırdı. Maçın bitimiyle birlikte Soykan Meydanı'nda toplanan taraftarlar, Fenerbahçe'nin yarı finale yükselmesini kutladı. Ellerinde meşale ve Fenerbahçe bayraklarıyla marşlar söyleyen taraftarlara, yoldan geçen sürücülerde kornalarla eşlik etti.
UEFA kupasını almak istediklerini ifade eden taraftarlar, "Aykut Kupayı Buraya Getir" sloganları attı.


ESKİŞEHİR'DE HOLİGAN KORKUSU

Eskişehir'de Fenerbahçe taraftarları takımlarının UEFA Kupası'nda yarı finale çıkmasını holigan korkusu nedeniyle kutlayamadı.
Fenerbahçe, İtalya Temsilcisi Lazio ile Roma Olimpiyat Stadında berabere kalarak, UEFA kupasında yarı finale yükselmesiyle ülke genelinde sokaklarda kutlanan sevinç Eskişehir'de yaşanamadı. Sarı-lacivertli takımın yarı finale yükselmesi Eskişehir'de taraflarlar evlerinde yaptı. Şehrin en işlek caddelerinde bile maçın ardından yoğunluk olmaması dikkat çekti. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olumsuz bir olayın yaşanmaması için birçok noktada görev aldı. Ancak daha önceden Avrupa kupalarında mücadele eden diğer takımların taraftarlarının sevinmesine izin vermeyen Eskişehirspor'un bazı taraftar grupları, taşkınlık çıkartarak kutlamaları engellemişti. Olumsuz durumla karşılaşmak istemeyen Fenerbahçe taraftarları sevinçlerini evlerinde yaşamayı tercih etti.

BURSA'DA TUR SEVİNCİ

Bursa'daki sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe'nin Lazio ile Roma Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği rövanş maçını kafelerde izledi. Maça yoğun ilgi göstermeyen taraftarlar, 1-1 skorla biten maç sonunda gelen tur sevincine alkışlarla sevindi.
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalyan temsilcisi Lazio ile karşı karşıya geldiği maçı Bursa'da yaşayan sarı-lacivertli taraftarlar, kafelerde izledi. Kültürkpark içerisindeki kafelere maçı izlemek için yoğun ilgi göstermeyen Fenerbahçe taraftarı, 1-1 ile gelen tur sevincini çalınan marşlar ile kutladı. İlginin az olduğu maçta İtalyan temsilcinin ilk gölü atmasının ardından soğuk rüzgarlar eserken, Fenerbahçe'nin beraberliği sağlaması ile derin bir nefes aldı. İlk maçı kendi sahasında 2-0 kazanan Fenerbahçe, 1-1'lik skorla UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldi.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...