Tam bir gol makinesi

Tam bir gol makinesi

FUTBOL Haberleri

G.Saray'ın "Gol Kralı" unvanlı yıldızı Burak Yılmaz son 2,5 sezonda çıktığı 81 Süper Lig maçında rakip fileleri tam 63 defa havalandırdı.

BİR TEK F.BAHÇE'DE GOLÜ YOK Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında kulübede oturduktan sonra çıktığı MP Antalyaspor karşılaşmasında 2 defa ağları havalandıran G.Saray'ın golcüsü Burak Yılmaz, her geçen gün kendini aşıyor. "Gol Kralı" unvanlı yıldız futbolcu, son 2,5 sezonda çıktığı 81 lig maçında rakip filelere 63 gol bıraktı. Kariyerinde Antalyaspor, Beşiktaş, Manisaspor, F.Bahçe, Eskişehirspor, Trabzonspor ve G.Saray formalarıyla 1. Lig ve Süper Lig'de çıktığı 238 resmi maçta, 99 gol kaydeden Burak, "100'ler Kulübü"nün kapısına dayandı. 1. Lig'de 70 maçta 17 defa gol sevinci yaşayan Burak, Süper Lig'de çıktığı 168 maçta 82 gol kaydetti. 27 yaşındaki futbolcu sadece F.Bahçe forması altında rakip ağları havalandıramadı.EN İYİ PERFORMANSI G.SARAY'DA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında attığı 6 golle turnuvanın en skorer ismi olan Burak Yılmaz, G.Saray forması altında 7 ay içinde toplam 17 gole ulaştı. Bir önceki takımı Trabzonspor'da toplam 7460 dakika görev alan ve bu sürede 58 defa rakip ağları sarsan Burak, 128,6 dakikada 1 gol atma başarısı gösterdi. G.Saray'da bu sezon toplamda 1801 dakika forma giyen 27 yaşındaki oyuncu, her 105,9 dakikada 1 gol atmayı başararak kendini aştı. Burak Yılmaz'ın Milli Takım kariyerinde (A) Milli Takım'da 6, A2 Milli Takımı'nda 1 ve 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda ise 1 golü bulunuyor. Ayrıca yıldız futbolcunun, Türkiye Kupası'nda 5 ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 1 golü var.Tam bir gol makinesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...