Spartak Moskova'yı tanıyalım

Spartak Moskova'yı tanıyalım

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Spartak Moskova, Rusya Ligi'nin ilk 3 haftasında 3'te 3 yaparak formda olduğunu gösterdi.

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turunda Rusya'nın Spartak Moskova takımıyla eşleşti. Gelin nbsp;Spartak Moskova'yı yakından tanıyalım.

KALLSTROM VE EMENİKE YILDIZ İSİMLERİ
Bu sezon futbola büyük yatırımlar yapan Rusya'nın köklü ekiplerinden olan Spartak Moskova'nın teknik direktörlüğünü daha önce Valencia'yı çalıştıran Unai Emery yapıyor. Maçlarını 85 bin kişilik Lujniki'de (Suni çim) oynayan Spartak Moskova, Rusya Ligi'nin ilk 3 haftasında 3'te 3 yaparak formda olduğunu gösterdi. nbsp;Kadrosunda Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike ve Kallstrom dışında iki Brezilyalı forvet Ari ile Welliton bulunuyor. Geçtiğimiz yıl normal sezonu dördüncü, şampiyonluk grubunu 2. bitiren Spartak Moskova'nın en golcü futbolcusu 13 gol atan Emmanuel Emenike.
nbsp;Kırmızı - beyazlı renklere sahip takımın Rusya Ligi'nde 12 SSCB 10 da Rusya Ligi şampiyonluğu bulunuyor. Spartak Moskova, Avrupa'nın 3 büyük kupasında da yarı final oynamayı başardı. Takımın başında İspanyol teknik direktör Unai Emery var.
Rus ekibinin ideal 11'i: Andrey Dikan, Nicolas Pareja, Marek Suchy, Dmitri Kombarov, Evgeni Makeev, Rafael Carioca, Demy de Zeeuw, Emenike, Aiden McGeady, Ari, Welliton

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...