Son dakika Fenerbahçe haberleri: Orta sahada hareketlilik! Zajc gidici İsmail kalıcı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Orta sahada hareketlilik! Zajc gidici İsmail kalıcı

FUTBOL Haberleri

Sarı lacivertli yönetim, İtalyanların gözdesi Sloven ismi devre arası satmayı planlarken, genç oyuncunun ücretini iyileştirerek 2025’te sona erecek sözleşmesini uzatacak

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Avrupa’da ve ligde yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe’de transfer hareketliliği var. Jorge Jesus’un kazanımı olan ve millî takıma kadar yükselen İsmail Yüksek için iyileştirme ve sözleşme uzatma geliyor. Yıllık 250 bin TL alan genç orta sahanın sezonluk rakamı 4 milyon TL’lere çıkarılacak ve mukavelesi uzatılacak. Böylece oyuncunun kafası da rahatlatılarak performansı daha da artırılacak.

MİLYONLUK BEKLENTİ

Her transfer döneminde ayrılığı gündeme gelen ancak yuvada kalan Miha Zajc konusunda da sıcak gelişmeler var. Sloven orta saha için İtalyan ekipleri Sassuolo, Bologna, Lazio ve Torino devrede. Sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Zajc için devre arasında masaya oturulacak ve teklifler değerlendirilecek. Oyuncunun bedava gitmesini istemeyen yönetimin beklentisi 2,5-3 milyon avro civarında bir bonservis.

EMRE VE ZAJC GÖREVE HAZIR

Sarı lacivertlilerin Başakşehir ile oynayacağı maç öncesi sevindirici haberler. Ayak bileği burkulduğu için bir süre dinlendirilen Emre Mor ile adalesinde ağrıları bulunan Miha Zajc takımla çalışmalara başladı. İki oyuncu da Başakşehir maçında forma giyebilir.

YÜKSEK'E YAKIN TALİP

Jesus’un A Takım’a alıp elinden tuttuğu ve parlattığı İsmail’i La Liga ekipleri Celta Vigo ve Villarreal yakından takip ediyor. İki kulübün scoutları, Rennes maçında da genç ismi canlı seyredecek.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...