Şen: Emre artık profesör

Şen: Emre artık profesör

FUTBOL Haberleri

Ali Şen, "Alex gönderilirken Emre elde tutulsaydı bu tepkiler yaşanmazdı. Yönetim acemilik yaptı" dedi.



ŞİKE DOSYASI KAPANMADI
Türk futbolunun renkli siması, F.Bahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, TGRT Haber'de katıldığı Futbol Gecesi programında gündemi belirleyecek açıklamalar yaptı. İlk olarak Trabzon-F.Bahçe maçını değerlendiren Şen, "Pazar günü Trabzon yenilmedi, F.Bahçe yendi. Öyle oynayan F.Bahçe, Messi'siz Barcelona'yı bile yenerdi. Trabzonlular kızıyor ama şunu mutlaka bilmeliler ki şampiyonluk için şampiyonluğa giden takımı yenmek şart. Son 10 maçta Trabzon'un F.Bahçe'ye karşı 1 galibiyeti var" dedi. Şen, şike konusunda ise, "Şampiyonluğu TFF tescil etmiş. UEFA, Trabzon'u şampiyon ilan etmedi, F.Bahçe'yi almadıkları için sonraki takımı Şampiyonlar Ligi'ne dahil etti. Şike dosyası kapanmadı. Yargıtay'ın kararı bağlayıcı olur. UEFA dava sonucunu bekliyor" nbsp;dedi.


TARAFTARI İKNA ETMELİSİNİZ
Ali Şen, F.Bahçe'nin çıkışa geçmesindeki en büyük etkenin Emre'nin takıma geri dönmesi olduğunu söyledi. nbsp;"Ben bir Emre hayranıyım" diyen Ali Şen, "Emre G.Saray'da ortaöğrenimini bitirdi, İtalya ve İngiltere'de üniversiteyi okudu. A.Madrid'de de master yaptı. O artık profesör. F.Bahçe'nin ordinaryüsü Lefter oldu, profesörü de Emre'dir. Alex takımdan gönderilirken Emre elde tutulsaydı yönetimle taraftarın arası bu kadar açılmazdı. Takımda lider oyuncu kalmadı. Ben de Oğuz ile Aykut'u gönderdim. Ama yerine kimi koydum? Okocha ile Kostadinov'u. Sen gönderdiğin yıldızın yerine daha iyisini almazsan taraftarı ikna edemezsin. Belhanda'nın alınmadığı iyi oldu. Ona verecekleri para ile Emre, Ziegler, Webo takıma katıldı. Şenol Güneş'i F.Bahçe'ye getirmeyi çok istedim ama olmadı. O gün gelse belki hâlâ F.Bahçe'deydi" diye konuştu.


ADNAN POLAT'A
"Adnan Polat değilse bile ben G.Saray'a kefilim. Hiç kimse büyük takımların şike yaptığına beni nbsp;
inandıramaz" nbsp;


SADRİ ŞENER'E
"Sadri Şener'i çok severim. İyi, kültürlü, esprili biri ama son zamanlarda yaptığı açıklamalar beni nbsp;
şaşırtıyor. Baskı altında."


SAMİMİ SOHBET
F.Bahçe'nin eski başkanı Ali Şen, gazeteci Eyüp Karadayı ile birlikte TGRT Haber'de gazetemizin Spor Müdürü Naci Arkan, yazarlarımız Hasan Sarıçiçek, Cem Buba, Hüsamettin Acar, Cahit Eroğul ve programın sunucusu Cüneyt Şen'in sorularına içtenlikle cevap verdi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...