Semih: Nöbetler bitmez

Semih: Nöbetler bitmez

FUTBOL Haberleri

Geçen sezondan beri bir varlık gösteremeyen ve sürekli takımdan ayrılması gündemde olan Semih Şentürk, üst üste attığı gollerden sonra "Görevden hiç kaçmadım, kaçmam" dedi.

Semih Şentürk gol atmayı hatırlayınca, F.Bahçe de kazanmaya başladı. Geçen sezon kayıpları oynayan tecrübeli golcü, bu yılın ilk yarısında da varlık gösterememiş ve kadroya girmekte dahi zorlanınca ayrılık haberleri ayyuka çıkmıştı. Ancak kral ikinci yarıya fırtına gibi başladı ve henüz işinin bitmediğini gösterdi. Forma şansı bulduğu 5 maçta 4 defa ağları havalandıran Semih Şentürk, adeta F.Bahçe'ye hayat veren isim oldu. nbsp;

SAHADA KONUŞURUM
Birbirinden kritik gollere imza atan Semih Şentürk, "Bugüne kadar görevden hiç kaçmadım, kaçmam da. Her zaman forma giyecekmiş gibi hazırım. Futbolu F.Bahçeli Semih olarak bırakacağım. Hocam bana görev verdiğinde sahaya çıkar, elimden gelenin en iyisini yapmak için savaşırım. Hiç kimse benim F.Bahçeliliğimi sorgulayamaz. Eleştirilerin hepsine sahada cevap verdim, yine aynı şekilde devam ediyorum" diye konuştu. nbsp; nbsp; nbsp;

5 MAÇTA 4 GOL ATTI
Kupadaki 1461 Trabzon deplasmanında etten duvarı yıkan Semih, Kadıköy'deki Bursa karşılaşmasında da 2 gol, 1 asistle galibiyetin mimarı oldu. 'Nöbetçi golcü', son olarak G.Antep deplasmanında takımını galibiyete taşıyarak, bir kere daha vazgeçilmez olduğunu ispat etti.


FENERBAHÇE NOTLARI


BELHANDA'DAGERİ SAYIM
F.Bahçe uzun süredir peşinde koştuğu Belhanda için geri sayıma geçti. Montpellier ile anlaşmanın detayları üzerinde son görüşmeleri yapan sarı-lacivertlilerin, Fransızlarla el sıkıştığı anda Faslı yıldızın imza için Güney Afrika'dan özel uçakla İstanbul'a hareket edeceği belirtildi.


GÜİZA GERÇEĞİ
F.Bahçe tarihinin en pahalı transferleri Güiza geçen sezon başında takımdan ayrılmasına rağmen sarı-lacivertli kulüpten para kazanıyor. Fenerbahçe, alacaklarına karşılık özel bir anlaşma yapan İspanyol'un hesabına her ay 250 bin lira yatırıyor. Ödemeler 31 Mayıs 2013'te sona erecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...