Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, kadrodan çıkarıldı

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz,  kadrodan çıkarıldı

FUTBOL Haberleri

2014 Dünya Kupası elemelerinde bu akşam Romanya'yı ağırlayacak olan Milli Takım'da Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Tedavileri süren her 2 futbolcu, 16 Ekim'deki Macaristan maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Brezilya'da 2014 yılında düzenlenecek Dünya Kupası'na katılmayı hedefleyen Milli Takım, gruptaki 3. maçını yapacağı nbsp;Romanya'yı ağırlayacağı maç öncesi iki şok birden yaşadı. Millilerin iki önemli kozu nbsp;Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, Romanya maçı kadrosundan sakatlıkları nedeniyle çıkarıldı. Tedavileri süren her 2 futbolcu, 16 Ekim'deki Macaristan maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Selçuk ve Burak'ın sakatlıkları hakkında bilgi veren A Milli Takım Doktoru Metin Ergün, Burak Yılmaz'ın sol kalça arkası kas grubunda gerilme ve ödem tespit edildiğini belirtti. Perşembe akşamki son antrenmanda sakatlanan Selçuk İnan'ın da sol uyluk arka kas grubunda ödem olduğunu kaydeden Ergün, Selçuk ve Burak'ın Acıbadem Sağlık Grubu'nda MR'larının çekildiğini, futbolculara uygulanan tedavi hakkında Galatasaray Kulübü sağlık ekibinin de bilgilendirildiğini ifade etti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...