Rusya, 2018 Dünya Kupası için dev bütçe ayırdı

- Güncelleme:
Rusya, 2018 Dünya Kupası için dev bütçe ayırdı

FUTBOL Haberleri

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, 2018 Dünya Kupası hazırlıkları için 21 milyar dolarlık bütçe ayırdıklarını açıkladı.

Hükümet toplantısında açıklamalarda bulunan Başbakan Medvedev, 2018 Dünya Kupası hazırlıkları için ciddi bütçeler ayırdıklarını belirtti. nbsp;
Medvedev, "Toplamda 21 milyar dolarlık bütçe ayırdık. Bu paralar olabildiğine etkili ve şeffaf bir biçimde harcanmalı." diye konuştu. Medvedev, harcamaların sadece dünya kupası için değil her alanda belirttiği ölçüler çerçevesinde kullanılması gerektiğini vurguladı.2018 Dünya Kupası maçları başta Rusya'nın başkenti Moskova olmak üzere St. Petersburg, Samara, Saransk, Rostov-na-Donu, Soçi, Kazan, Kaliningrad, Volgograd, Nijniy Novgorod ve Ekaterinburg gibi 11 farklı şehrinde oynanacak.
2018 Dünya Kupası final ve ilk yarı final maçı Msokova'nın Lujniki Stadyumu'nda ikinci yarı final maçı ise Saint Petersburg kentinde inşa edilecek yeni stadyumda oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...