Ronaldinho artık serbest

Ronaldinho artık serbest

FUTBOL Haberleri

Brezilya Ligi takımlarından Flamengo'da forma giyen Ronaldinho serbest kaldı.

nbsp;Brezilya Ligi takımlarından Flamengo'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldinho, alacakları ödenmediği gerekçesiyle açtığı davayı kazandı ve serbest kaldı.

Uzun zamandır Flamengo'nun kendisine ödeme yapmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvuran 32 yaşındaki futbolcu, haklı bulundu ve sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesine izin verildi. Mahkemenin bu kararının ardından dünyaca ünlü yıldız futbolcu boşa çıktı.Gündeme bomba gibi düşen kararla ilgili olarak Flamengo Kulübü Başkan Yardımcısı Rafael de Piro, mahekeme kararının tebliğ edildiğini doğrularken; temyize gideceklerini belirtti.


Yaklaşık 16 milyon avroluk bir alacağı olduğu iddia edilen Ronaldinho ile ilgili mahkemenin verdiği bu kararı Brezilya Futbol Federasyonu'nun da kabul etmesi bekleniyor.2011 yılının Şubat ayında Flamengo ile anlaşmaya varan Ronaldinho, 74 maçta 22 gol attı.(sporx.com)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...