Quaresma için karar verildi

Quaresma için karar verildi

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'ya af çıkmadı. Portekizli yıldız devre arasına kadar takımdan ayrı çalışacak.

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma'ya siyah-beyazlı yönetimden af çıkmadı. Yıldız oyuncu devre arasına kadar takımdan ayrı çalışacak. nbsp;Quaresma, geçtiğimiz hafta yapılan toplantıda 3 milyon 750 bin Euro olan ücretini 3 milyon Euro'ya indirmişti. nbsp;Bugün yapılan toplantıda Beşiktaş, Portekizli oyuncudan bu parayı 2 milyon 500 bin Euro'ya indirmesini istedi ama bu istek reddedildi.
Futbol Komitesi'nden yapılan açıklama şöyle: nbsp;"Quaresma ile ilgili olarak bugün verdiğimiz son karar Portekizli oyuncunun 2013 Ocak ayına, yani devre arası transfer dönemine kadar takımdan ayrı çalışmalarını sürdürmesi yönündedir. Kendisi; maddi konulardaki anlaşmazlıkların dışında teknik heyetimizin de raporu doğrultusunda takımdan ayrı çalışmayı sürdürecektir. Quaresma konusunda ocak ayına kadar yeni bir gelişme olmayacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...