Quaresma dönüyor!

Quaresma dönüyor!

FUTBOL Haberleri

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın takımda istemediği Portekizli futbolcunun yeniden A takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. nbsp;Siyah-beyazlı yönetimin bir süredir uğraş verdiği Quaresma konusunun pazartesi günü masaya yatırılacağı ve Portekizli futbolcunun yeniden A takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; 1 haftadır A2 takımı antrenörleri yerine, Samet Aybaba'nın yardımcıları tarafından çalıştırılan Ricardo Quaresma'nın da Beşiktaş'tan ayrılmak istemediği ve pazar günü oynanacak Galatasaray derbisini tribünden izleyeceği öğrenildi.
Gelecek haftadan itibaren takımla antrenmanlara çıkması beklenen Quaresma'nın yöneticilerle yaptığı görüşmede de takıma dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.
Galatasaray derbisi hazırlıkları sürerken, teknik direktör Samet Aybaba, sakat futbolculardan gelecek haberleri bekliyor..
Sakat futbolculardan Cenk Gönen'in oynayabilecek duruma geldiği, Veli Kavlak ve Oğuzhan'ın da Samet Aybaba'nın görev vermesi halinde forma giyebilecekleri öğrenildi.
İkinci kez kontrolden geçirilen Hugo Almeida ise ağrılarından şikayetçi olduğu için Galatasaray maçında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...