"Portekiz Çetesi" birbirine düştü

"Portekiz Çetesi" birbirine düştü

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ın "Portekiz Çetesi" birbirine düştü. Fernandes ile saha içinde anlaşamadığını söyleyen Quaresma, "Onunla oynarken kafam rahat değil" dedi.

Beşiktaş'ta yüksek maliyetleri sebebiyle elden çıkarılmak istenen ve performansıyla devamlı eleştirilen "Portekiz Çetesi"nin bu kez kendi içinden çatlak ses geldi. Türkiye'den ayrılmadan önce Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Tamer Kıran'la bir görüşme yapan Quaresma, vatandaşı Manuel Fernandes için şaşırtıcı ifadeler kullandı. Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen ve hayal kırıklığı yaşatan Quaresma, bunun sebebini Fernandes'e bağlarken, Avrupa Şampiyonası'na gitmeden önce yönetime Fernandes ile aynı takımda oynayamadığını söyledi. nbsp;

TAKIM OLAMADIK nbsp;
Kendi futbol yapısı ile Fernandes'in sisteminin hiç uyuşmadığını belirten Q7'nin, "Fernandes ile saha içinde hiç anlaşamıyoruz. Onunla oynarken kafam hiç rahat olmuyor. Oyun sistemimiz uyuşmuyor. Fernandes'in olmadığı maçlarda daha iyi oynuyorum" dediği öğrenildi. Bu arada Portekizli yıldızın, Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başarısız olmasını "takım olamama" durumuna bağladığı ve Kıran'a bu konuyla ilgili, "Gol attıktan sonra bile sevinmeye kimse gelmiyordu. Topluca bir gol sevincimiz olmadı. Umarım yeni sezonda bu problemi aşar, çok daha iyi bir takım oluruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...