Platini Başbakanlık'ta

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Platini Başbakanlık'ta

Futbol Haberleri  / İHA

Avrupa Futbolu'nun patronu koltuğunda oturan UEFA Başkanı Michel Platini Ankara'da. Başbakan Erdoğan, Platini'yi kabul ederek bir süre görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de bulunan UEFA Başkanı Michel Platini'yi kabul etti. Başbakan Erdoğan'ın UEFA Başkanı Platini'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik'de hazır bulundu. AK Parti Genel Merkezi'nde, saat 15.00'te başlayan görüşmenin, önceden planlanmış bir nezaket ziyareti olduğu öğrenildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik'in de yer aldığı görüşmede Platini'nin, Başbakan Erdoğan'ı 22 Mart Perşembe günü İstanbul'da yapılacak 36. UEFA Kongresi'ne davet ettiği belirtildi.

ERZİK KARŞILADI
UEFA Başkanı Michel François Platini, Ankara'ya geldi. nbsp; Türkiye'ye gelen UEFA Başkanı Platini'yi Esenboğa Havaalanı'nda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik karşıladı. 22 Mart'ta İstanbul'da yapılacak olan UEFA Kongresi için Türkiye'ye gelen Platini Ankara'da bir dizi temaslarda bulunacak

Futbol
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...