Pierre Webo, 'Cardozo güç katar'

Pierre Webo, 'Cardozo güç katar'

FUTBOL Haberleri

Webo, Cardozo hakkında, 'Böyle futbolcuların olması hem takıma güç katar hem de grup içindeki mücadeleyi artırır. Bize çok şey katacaktır' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin gol makinelerinden Webo, "UEFA'nın verdiği cezayı kabul etmemiz mümkün değil" dedi. Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kamerunlu, "Biz F.Bahçeli futbolcular olarak cezayı kabul etmiyoruz, kabul etmemiz de mümkün değil. Üzücü olan nokta ise Türkiye'de takımlar arasında bir dayanışmanın olmaması" yorumunu yaptı. Webo, adı F.Bahçe'yle anılan Cardozo hakkında ise, "Gelirse kendisini en iyi şekilde karşılarız. Böyle futbolcuların olması hem takıma güç katar hem de grup içindeki mücadeleyi artırır. Bize çok şey katacaktır" diye konuştu. F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da Tahkim Kurulu'nun kararlarıyla ilgili olarak, "Cevabımızı sahada şampiyon olarak vereceğiz" dedi. ? M.Emin ULUÇ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...