Panzerler Slovakya karşısında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Panzerler Slovakya karşısında

FUTBOL Haberleri

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya ve Slovakya mutlak galibiyet için sahada... Karşılaşma sonunda galip gelen tarafın son 8'e kalacağı maç Pierre Mauroy Stadı'nda oynanacak...

Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinin en dişli takımı Almanya, toplam 3 kez kazandığı turnuvanın dördüncü zaferine ilerlemek için Slovakya ile karşılaşacak. Peki zorlu geçmesi beklenen Almanya-Slovakya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte karşılaşma hakkında detaylı bilgiler ve maç kadroları...

ALMANYA-SLOVAKYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA İZLENEBİLECEK?
EURO 2016 son 16 turunda Almanya ile Slovakya karşı karşıya geliyor. Almanya-Slovakya maçı 26 Haziran Pazar günü (TSİ) saat 19.00'da başlayacak. Pierre Mauroy Stadı'nda İtalyan hakem Szymon Marciniak'ın düdük çalacağı maç TRT Spor ve Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER
ALMANYA: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Jerome Boateng, Mats Hummels, Jonas Hector, Sami Khedira, Toni Kroos, Thomas Müller, Mesut Özil, Julian Draxler, Mario Götze
SLOVAKYA: Matus Kozacik, Peter Pekarik, Martin Skrtel, Jan Durica, Tomas Hubocan, Robert Mak, Juraj Kucka, Viktor Pecovsky, Marek Hamsik, Vladimir Weiss, Ondrej Duda

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER
*Almanya Slovakya ile oynadığı 10 maçın yedisini kazandı (3M).
*Almanya ve Slovakya resmi maçlarda sadece Euro 2008 elemelerinde karşılaşmıştı ve Almanya iki maçı da kazandı.
*Almanya ve Slovakya en son bir ay önce karşılaştı ve Slovakya o maçta sahadan 3-1 galip ayrıldı.
*Almanya büyük turnuvalarda oynadığı son 16 maçının 13'ünü kazandı ve sadece Euro 2012 yarı finalinde İtalya'ya  yenildi (2B).
*Almanya'nın son iki maçta çektiği 44 şuttan sadece birisi gol oldu.
*Almanya, Polonya ile birlikte Euro 2016'da gol yemeyen iki takımdan birisi. Almanya büyük turnuvalarda en son Euro *1996'da grup maçlarında gol yememişti ve o turnuvada da kupayı kaldıran taraf olmuştu.
*Almanya Euro 2016'da ikinci kez Stade Pierre-Mauroy'de sahaya çıkacak. İlk maçında Ukrayna'yı 2-0 yenmişti. Slovakya da bu turnuvada Stade Pierre-Mauroy'de Rusya ile oynamış ve sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.
*Almanya grup maçlarının ardından Euro 2016'da topa en fazla sahip olan takım (%71,9).
*Slovakya ikinci kez katıldığı büyük turnuvalarda ikinci kez gruplardan çıkmayı başardı (2010 Dünya Kupası ve Euro 2016). Slovakya 2010 Dünya Kupası'nda son 16 maçında Hollanda'ya 2-1 yenilerek elenmişti.
*Slovakya büyük turnuvalarda oynadığı yedi maçta sadece iki kez kazandı (2010 Dünya Kupası'nda İtalya'yı 3-2, Euro 2016'da Rusya'yı 2-1 yendiler).
*Slovakya büyük turnuvalarda oynadığı yedi maçta sadece bir kez kalesini gole kapattı (Euro 2016'da İngiltere'ye karşı, 0-0).
*Thomas Müller Avrupa Şampiyonaları'nda sekiz maçta henüz gol atamadı. Müller'in Dünya Kupaları'nda 13 maçta 10 golü bulunuyor.
*Bastian Schweinsteiger büyük turnuvalarda 35 kez Almanya formasını giydi. Almanya adına sadece Miroslav Klose (37) ve Lothar Matthäus (36) daha fazla oynadı.
*Marek Hamsik, Vladimir Weiss ve Robert Mak Slovakya'nın Euro 2016'da şektiği 26 şutun 23'ünün ya sahibi ya hazırlayıcısıydı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...