Öztürk istifa etti, yerine Birand geldi

- Güncelleme:
Öztürk istifa etti, yerine Birand geldi

Futbol Haberleri

Galatasaray Sportif A.Ş. başkan yardımcısı Adnan Öztürk, görevlerinden istifa etti. Öztürk'ün yerine Mehmet Ali Birand bağımsız üye olarak atandı.

Galatasaray nbsp; nbsp;Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu'nda kulübün yönetim kurulundan bağımsız 3 üyenin yer alma zorunluluğu nedeniyle Adnan Öztürk ve Adnan Nas görevlerinden ayrıldı. nbsp;Kulüp tarafından borsaya gönderilen yazıda, ''Sayın Adnan Nas ve Sayın Adnan Öztürk, şirketimiz yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiştir. nbsp;Yapılan yönetim kurulu toplantısında sayın Adnan Nas'ın yerine sayın Ümüt Özdemir'in ve sayın Adnan Öztürk yerine sayın Mehmet Ali Birand'ın bağımsız üye olarak atanmasına ve halihazırda yönetim kurulu üyemiz olan sayın Murat Canaydın'ın da bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir'' ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...