Ozan: "Konuşmam doğru olmaz"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ozan: "Konuşmam doğru olmaz"

FUTBOL Haberleri

A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti galibiyetinde ikinci golü atan Ozan Tufan görüşlerini dile getirdi.

A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendiği karşılaşmada ikinci golü atan Ozan Tufan, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Milli Takım'da yaşananlarla ilgili söze başlayan Ozan Tufan, "Bundan önceki maçlarda bizi etkileyen şeyler oldu. Şu an benim konuşmam doğru olmaz. Benim sahadaki mücadeleyi konuşmak istiyorum. Bu mücadelenin hakkı galibiyetti. Şimdi diğer maçları bekleyeceğiz. Şansımız çok yükseldi. Biz bitti demeden bitmez cümlesi bize hep nasip oluyor" dedi.

Açıklamalarına devam eden Ozan Tufan, "Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemiştik. İlk iki maçımız çok zordu. Biz burada çıkıp Türk halkı için elimizden geleni vermeye çalışıyoruz. Türk insanını şimdi mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Soyunma odasında çok güzel bir ortam var. Bu ortamı yaşayamadan konuşmaya geldim" diyerek sözlerini noktaladı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...