Orduspor'un kalecisi Fornezzi yoğun bakımda

Orduspor'un kalecisi Fornezzi yoğun bakımda

FUTBOL Haberleri

Orduspor'un, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile yaptığı maçta Niang ile çarpışan kaleci Sosa Fornezzi'nin başarılı bir operasyon geçirdiği ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Orduspor'un, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile yaptığı maçta Niang ile çarpışan kaleci Sosa Fornezzi'nin başarılı bir operasyon geçirdiği bildirildi. Orduspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: "Orduspor'un başarılı kalecisi Saso Fornezzi, Beşiktaş - Orduspor karşılaşmasında Niang ile çarpışmasında ağrılarına rağmen maçı tamamlamıştır. Ancak soyunma odasında fenalaşmasından dolayı hemen Sağlık Sponsoru Acıbadem Hastanesine kaldırılarak ameliyata alınmıştır. Dalağında meydana gelen yırtılma nedeni ile başarılı bir operasyon geçiren Fornezzi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürmektedir. Orduspor camiası olarak kalecimiz Fornezzi'ye geçmiş olsun dileyerek, sağlık ve sıhhatine kavuşmasını temenni ederiz." nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...