Nobre: Kendi hatamızla mağlup olduk

Nobre: Kendi hatamızla mağlup olduk

FUTBOL Haberleri

Mersin İdmanyurdulu futbolcularından Mert Nobre ve Ivan De Souza, Galatasaray karşısında kendi hataları sonucunda mağlup olduklarını söyledi.

Takımlarının deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında basın toplantısına katılan golcü futbolcu Mert Nobre, "Maça çok iyi başladık. Biraz akıllı oynasak buradan pozitif bir sonuçla ayrılabilirdik. Öne geçtik, rakip bir kişi eksik kaldı. Burada farkı attırmamız gerekiyordu. İkinci yarı Galatasaray pozisyonlara girdi ve golleri bularak maçı kazandı. Her zaman büyük takımlara karşı oynamak zordur. Kontrolü onlara bırakırsanız pozisyonlara girerler ve galibiyetle ayrılırlar." dedi.

Bir gazetecinin "Hakemi nasıl buldun?" sorusuna ise tecrübeli oyuncu, "Ben penaltı pozisyonunu görmedim. Maçın genelinde hakem hata yapmadı. Biz hata yaptık ve maçı kaybettik." diye cevapladı.

Basın toplantısına katılan Ivan De Souza ise "Bu maçı kendi ellerimizle Galatasaray'a verdik. Deplasmanda öne geçtik rakip eksik kaldı. İkinci yarı Galatasaray iyi oynadı. Kendi sahamıza gömüldük ve maçı kaybettik. Mağlubiyeti hakettik." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...