Müthiş tablo! Finale kadar yolumuz açık

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Müthiş tablo! Finale kadar yolumuz açık

FUTBOL Haberleri

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 4 grupta maçların tamamlanmasının ardından ilginç bir tablo ortaya çıktı. Milli Takım, gruplardan çıkabilirse eğer dev rakiplerle karşılaşmayacak.

EURO2016'da 4 grupta maçların tamamlanmasının ardından ortaya oldukça ilginç bir tablo çıktı.

Şu ana kadar 12 takımın gruptan çıkmayı garantilediği şampiyonada, turnuva ağacının bir tarafında oldukça güçlü takımlar bir arada yer alırken, A Milli Takımımızın gruptan 3. çıkması durumunda finale kadar bu takımlarla eşleşmeyeceği netleşti.

DEVLER AYNI TARAFTA KALDI

Almanya, İtalya, İspanya, Fransa ve İngiltere, turnuva ağacının aynı tarafında yer alırken, final yolunda birbirleri ile karşılaşacaklar ki, bu takımlardan İtalya ile İspanya 2. turda kozlarını paylaşacak. Fransa ise A Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti'ni yenmesinin ardından gruptan çıkmayı garantileyen Kuzey İrlanda ile karşı karşıya gelecek.


Turnuva ağacını öbür yakasında ise şu ana kadar çıkmayı garantileyen takımlar, İsviçre, Polonya, Hırvatistan ve Galler olurken, İsviçre ve Polonya birbirleri ile karşılaşacak. A Milli Takımız ise en iyi üçüncüler arasında yer alırsa, Galler'in karşısına çıkacak.

Müthiş tablo! Finale kadar yolumuz açık

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...