M.P.Antalyaspor: 1 - Eskişehirspor: 0

M.P.Antalyaspor: 1 - Eskişehirspor: 0

FUTBOL Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta maçında Medical Park Antalyaspor kendi sahasında, Eskişehirspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti.

nbsp;MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
6. dakikada Dede'nin sert vuruşunda top üst direğe çarparak auta gitti.
9. dakikada sol kanattan Aissati'nin ortasında ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Murat'ın vuruşunu kaleci Boffin, ayaklarıyla kornere çeldi.
12. dakikada penaltı noktasına yakın bir yerden topu kontrol eden Aissati'nin sert vuruşu, kaleci Boffin'de kaldı.
32. dakikada Murat Duruer'in ortasında Dede'nin hatasını değerlendiren İsaac'nin vuruşu ağlarla buluştu. 1-0
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada sol tarafta topla buluşan Zeki Yıldırım topu Mehmet Eren Boyraz'ın önüne bıraktı. Mehmet Eren'in vuruşu az farkla dışarı çıktı.
69. dakikada Aissati ile hızlı gelişen Medical Park Antalyaspor atağında Murat Duruer ceza sahası dışında sol ayağıyla vuruşunu kaleci Boffin de kaldı.
77. dakikada Diarra'nın sol kanattan yerden ortasında Ömer Şişmanoğlu altı pas içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ömer Şişmanoğlu'nun dengesiz vuruşu kalecide kaldı.
82. dakikada sağ kanattan Ömer Şişmanoğlu çizgiye inerek altı pasta bomboş durumda bulunan Aissati'ye topu çıkardı. Aissati'nin kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.
90. dakikada Medical Park Antalyapspor'da Murat Duruer, Eskişehirspor defansından Osman Tarık'ın kısa düşen pasındaki hatasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Duruer'in vuruşunu kaleci Boffin, iki hamlede kurtardı.
STAT: Akdeniz Üniversitesi
HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun xx, Mustafa İspiroğlu xx, Cevdet Kömürcüoğlu xx
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: Sammy xx, Ali Tandoğan xx, Deniz Barış xx, Musa Nizam xx, Mehmet Sedef xx, İsaac xx, Zeki xx, Murat Duruer xx, Mehmet Eren xx (Ömer Şişmanoğlu dk. 66 x), Aissati xx (Koray Arslan dk. 88 ?), Diarra xx (Emrah dk. 83 x)
YEDEKLER: Hakan, Emre, Ergün Teber, Zizic
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin x, Veysel xx, Servet xx (Osman Tarık dk. 67 x), Diego xx, Dede x, Kamara x, Hürriyet xx, Alper Potuk x (Causic dk. 72 x), Tello x, Erkan Zengin x (Mehmet Güven dk. 80 x), Necati Ateş x
YEDEKLER: Sinan, Aytaç, Mrkela, Atdhe
GOLLER: İsaac (dk. 32) (Medical Park Antalyaspor)
SARI KARTLAR: Aissati, Musa Nizam, Mehmet Eren (Medical Park Antalyaspor), Kamara, Diego (Eskişehirspor)


ÖZDİLEK: FARKI KAÇIRDIK

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta maçında evinde Eskişehirspor'u 1-0 mağlup eden Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, farkı kaçırdıklarını söyledi.
Maç sonrası basın toplantısındaki konuşmasına bugün hayatını kaybeden usta gazeteci Mehmet Ali Birand için üzüntüsünü belirterek başlayan Mehmet Özdilek, çok zorlu bir periyottan geçtiklerini Çarşamba, Cumartesi çok yoğun maçlar oynadıklarını söyledi. Özdülek, bundan önceki kupa maçında Trabzonspor'a karşı kaybettiklerini hatırlatarak, "Bugün Eskişehirspor maçını kazanıp bir adım öne geçmek istiyorduk, 1-0 kazandık ama ürettiğimiz pozisyon anlamında da rakipten çok öndeydik, İkiyi, üçü çok rahat yapabilirdik o konularda bugün biraz beceriksizdik" dedi.
Genel hatlarıyla takımın mücadelesinden, oynama coşkusundan son derece memnun olduğunu söyleyen Özdilek, "Özellikle son iki maçta kaybettiğimiz müsabakalar moral olarak etkiledi, etkilemedi değil ama bugün o anlamda tekrar güçlerimizi hatırlama müsabakasıydı ve haklı bir galibiyet aldığımıza inanıyorum. Ama grupta şu gün itibarıyla bir şey söylememiz mümkün değil, oynanmamış üç tane maç var ama bir adım öne geçtiğimiz gerçek. Bugün itibarıyla bu maçı unutacağız çünkü iki gün sonra Gençberbirliğiyle oynayacağız. Çok zor bir periyottayız, sakatlarımız var, problemli olan oyuncularımız var, bu süreci en sağlıklı şekilde geçmek istiyoruz" diye konuştu.
ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise maç sonrası yaptığı açıklamada Antalyaspor'un sert defansının maçı kazanmasında en büyük etken olduğunun altını çizdi. Oyuna istedikleri ritmle başlayamadıklarını söyleyen Ersun Yanal, "Oyuncularımızın bu ritmi yakalayamamalarında rakibimizin yaptığı etkin savunma büyük rol oynadı. Bizi çok çabuk baskı altına aldı ve çıkışımızı engelledi, buna engel olamadık bunun için ritmi artıracak bir enerjiyle karşılık vermemiz lazımdı ki bunda geç kaldık ve kendi kalemize bir gol attık. Bu golden sonra skoru çıkarmak için ikinci yarı oldukça baskın oynadık ve rakibimiz zaman zaman üç ya da dört oyuncuyla bizim sahamıza geldiler. Zaman zaman iki kişi ile hücum yaptılar bu sert ve katı savunması bizim pozisyon üretmemizi engelledi ama biz de hem şutlarla hem daha fazla tempolu oyunla buna karşılık vermeye çalıştık. Bugün bu tempoyu üretebilecek oyuncularımızın enerjiden yoksun coşkudan yoksun olması bizi bu sonuca itti. Tabii ki rakibimizin yaptığı savunmayı burada takdir etmek lazım sert bir savunmaydı, iyi bir savunmaydı" dedi.
Kupada oynayacakları üç karşılaşmanın ikisini kendi evlerinde birini deplasmanda oynayacaklarını ve üçte üç yapıp rakibin puan kaybetmesini bekleyeceklerini ifade eden Ersun Yanal, "Lig başlıyor, biran önce lige dönüp oynayacağımız lig karşılaşmasıyla da sıralamadaki yerimizin üzerine çıkmalıyız. Bunu yapabilecek bir kadromuz var" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...