Michael Skibbe: Kötü oyuna sinirlendim

Michael Skibbe: Kötü oyuna sinirlendim

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'a kendi evinde 3-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da Teknik direktör Michael Skibbe, oynanan futbola çok sinirlendiğini belirtip üzüntülü olduğunu söyledi.

nbsp;

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Beşiktaş'a kendi evinde 3-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da Teknik direktör Michael Skibbe, oynanan futbola çok sinirlendiğini belirtip üzüntülü olduğunu söyledi.

Maçın ardından teknik direktör Skibbe, "İlk yarıdaki defansif oyunumuz adına takımım adına özür dilemem gerekiyor. Düşündüğümüz ve yapmak istediğimiz şeyleri sahaya yansıtamadık. Komple takım halinde durmayı düşündük ve bunu bir türlü beceremedik. Durum 1-0 olduğunda uygun pozisyonda golü bulamadık ve kırılma anını yakalayamadık. Burada defansımız gibi, forvet oyuncularımız da defansif anlamda gereken işleri yapamadıkları için üzülüyorum. Defansı yalnız bıraktılar o yüzden çok sinirliyim. Beşiktaş'ı ise aldıkları galibiyet için kutluyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...