Messi korkudan 10 milyon euro ödedi

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Messi korkudan 10 milyon euro ödedi

FUTBOL Haberleri  / CHA

Vergi kaçırma suçundan 17 Eylül'de sanık olarak ifade vermeye çağrılan Barcelonalı yıldız Lionel Messi'nin 10 milyon Euro ek vergi ödediği bildirildi.

Vergi kaçırma suçundan 17 Eylül'de sanık olarak ifade vermeye çağrılan Barcelonalı yıldız oyuncu Lionel Messi'nin 10 milyon Euro ek vergiödediği bildirildi. nbsp;La Vanguardia gazetesinde yer alan habere göre Messi, 2010 ve 2011 yılları arasında imaj haklarından elde ettiği gelir için İspanya Gelir İdaresi Başkanlığı'na (Agencia Tributaria) ek vergi beyannamesi verdi. nbsp;2007,2008 ve 2009 senelerinde 4,1 milyon Euro vergi kaçırdığı iddia edilen Arjantinli yıldızın, iki sene için 10 milyon Euro ek vergi ödediği kaydedildi. nbsp;Lionel Messi ve babası Jorge Horacio'nun haklarında soruşturma açılan üç sene için de orta yolu bulmaya çalıştığı belirtiliyor. Aksi halde baba ve oğul Messi'nin, 1 ila 5 yıl arasında hapis ve usulsüzlük yaptığı öne sürülen miktarın altı katı (24,6 milyon Euro) para cezasıyla karşı karşıya kalabileceği ifade ediliyor.


FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...