"Menemen bir semboldü"

"Menemen bir semboldü"

FUTBOL Haberleri

Aybaba: "Biz eskiden de yumurta yerdik. Bu ortaya çıkan tablonun verdiği mutlulukla söylenmiş bir sözdü" diye konuştu.

nbsp;GEÇ OLDU AMA TEMİZ OLDUBu sezon ortaya koyduğu futbol ve genç oyuncularla elde ettiği başarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Samet Aybaba, Kanaltürk'te katıldığı programda dobra açıklamalar yaptı. Beşiktaş'ın kaptanı olarak jübile yaptıktan sonra teknik adam olarak ismi
4-5 kere siyah-beyazlı kulüple anılan ancak bir türlü gerçekleşmeyen Samet Aybaba, "Geç oldu ama temiz oldu" yorumunu yaptı. Başka takımlarda teknik direktörlük yaptığı dönemlerde Beşiktaş'ın karşısına farklı bir motivasyonla çıktığı yönünde eleştiriler yapılan Aybaba, "Ben her zaman sahaya kazanmak için çıkarım. 20 yıl Beşiktaş'tan uzak kaldım. Beşiktaş maçlarında takımı farklı oynatmadım" dedi. nbsp;


DEMİRÖREN'LE GÖRÜŞMEDİM
Yıldırım Demirören döneminde teknik direktörlük teklifi aldığını ancak başka isimlerle de temasa geçeceklerini öğrendiği için görüşmeye gitmediğini söyleyen Samet Aybaba, nbsp;Quaresma'yı yönetemediği yönündeki eleştirilere de, "Quaresma ile hiç görüşmedim. Tanımadığım birini niye yönetemeyeyim? Fernandes'i yönetmek kolay mı sanıyorsunuz? En iyi yönetmek en çok verimi almak demek" ifadelerini kullandı. Genç oyuncular Batuhan ile Oğuzhan'a da mesajlar gönderen Aybaba, "Batuhan hiperaktif. Her şeye karışıyor. Ama devre arasında iyi çalışmazsa bizim takımda işi zor. Oğuzhan da çok yetenekli ama bana göre futbolcu değil şu an. Onun da Muhammed'in de çok iyi olmaları lazım" diye konuştu. nbsp;


DOĞRU ŞEYLERİ YAPINCA ZAMANLA İYİ TAKIM OLDUK
Ordu galibiyetinin ardından "Ümraniye'de gece yarısı menemen yapıp yiyeceğiz" sözleriyle ilgili olarak da başarılı hoca, "Biz eskiden de yumurta yerdik. Kendi odamdayken, giderdim pazarda pazarlık yapardık. Bu ortaya çıkan tablonun verdiği mutlulukla söylenmiş bir sözdü; fakat ayrı yerlere çekildi. Birlikteliğin bir sembolüydü o. Bütün oyuncularımızla bireysel olarak konuştuk, onları motive ettik ve her şeyi doğru yapmaya çalıştık. Karşılığında da zamanla takım olduk" nbsp;
ifadelerini kullandı. nbsp;


18'lik Kartal, Q7'nin formasına göz dikti!
Beşiktaş'ın Ankaragücü'nden yeni transferi Sinan Kurumuş, Portekizli Ricardo Quaresma'nın formasına göz dikti. Beşiktaş'a transfer olduğu için büyük bir mutluluk duyan Kurumuş, twitter'dan yaptığı açıklamada, "Quaresma sezon başında federasyona bildirilmediyse 7 numaralı formayı giymek istiyorum" dedi.




İNCİLER...
İlk geldiğimde Almeida ve Fernandes 5 kere gelip bana gitmek istediklerini söylediler. Ben de 'Beşiktaş'ın bir planı var ve sizi gönder-meyeceklerdir' dedim. Öyle başladı ilişkilerimiz.


Önce altyapıdan yetişen oyuncularla iskeletinizi kuracaksınız ondan sonra yıldız alacaksınız. Bundan önce tam tersi yapıldı bu takımda. Beşiktaş'ın mayasında böyle bir başarı yok ki.


Biz de borç yapmayı bilirdik. Kulübün bütçesini düzenlemek için daha çok birbirimize bağlanmamız lazım. Birbirimizi daha iyi tanıdıkça bize inanmayanlar da katıldı.


Bir tane yabancı hücum oyuncusu, bir de sol beke yerli oyuncu düşünüyoruz. Takım dengelerini bozmak istemiyoruz. Gökhan Süzen ve Nene ile ilgili çalışmalarımız var.


Kartal gol gol gol tezahüratı oyuncuları bozuyor. Oyuncu zaten gol atmak istiyor; fakat takım gol atamayınca ilerleyen zamanlarda takım üzerinde bir baskı nbsp;
oluşuyor.


Olcay'a ve Veli'ye takılırız. Biz bir aileyiz. Mesela 2-0 öne geçiyoruz önüme geliyor, 'Olcay burada dur' diyorum. Arkamı dönüyorum kayboluyor. Yerinde duramıyor.


Fernandes bizim takımın en iyi oyuncusu. Veli Türkiye'de ileriye koşup en çok topa baskı yapan oyuncu. Veli'nin geçen attığı ara pası ancak Xavi ve Iniesta yapar.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...