Melo: Tapumu alın

Melo: Tapumu alın

FUTBOL Haberleri

"Burada uzun yıllar kalmak istiyorum. Bonservis problemimi çözün"



PERFORMANSIMI ETKİLİYOR
Galatasaray'a olan sevgisini her fırsatta dile getiren Felipe Melo, kulüpte kalıcı olmak istiyor. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi Juventus'tan 1 yıllığına kiralanan Brezilyalı futbolcu, tatil için ülkesine gitmeden önce sarı-kırmızılı yönetimle bir görüşme yaptı. Sezon başında transfer görüşmelerinin uzamasından dolayı takıma geç katıldığını ve bunun performansını olumsuz etkilediğini dile getiren Melo, geleceğiyle ilgili kararın bir an önce alınmasını talep etti. Bonservisinin alınması durumunda çok mutlu olacağını söyleyen 29 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'daki ortamı çok sevdiğini ve uzun yıllar sarı-kırmızılı formaya hizmet etmek istediğini ifade etti.


YÖNETİMİN ACELESİ YOK
2.9 milyon euro garanti paranın yanı sıra maç başına 25 bin euroya oynayan Felipe Melo'nun geçtiğimiz sezon 13 milyon euro olan satın alma opsiyonunu, bu yıl 6.5 milyon euroya indiren sarı-kırmızılı yönetim, bu konuyu aceleye getirmeyi düşünmüyor. Sezon başında Teknik Direktör Fatih Terim'in "Melo için 5 milyon eurodan bir kuruş yukarı çıkmayın" talimatı doğrultusunda büyük bir mali yükten kurtulan sarı-kırmızılılar, benzer bir taktiği sezon sonunda da uygulamayı düşünüyor. Tecrübeli teknik adamın Melo'nun performansından memnun kalması durumunda, yönetimin İtalyan kulübüne 4 milyon euro civarında bir rakam önermesi bekleniyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...