Manuel Costa Sivasspor'da

Manuel Costa Sivasspor'da

FUTBOL Haberleri

Sivasspor, Portekizli defans Manuel Costa'yı transfer etti. 3 yıllık sözleşme imzalanan futbolcunun çarşamba günü Sivasspor kampına katılacak.

Teknik direktörlüğe dünyaca ünlü eski futbolcu Roberto Carlos'u getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız veren Sivasspor, Portekizli defans Manuel Costa'yı transfer etti. 3 yıllık sözleşme imzalanan futbolcunun çarşamba günü Sivasspor kampına katılacağı açıklandı. Yiğidolar transferle ilgili resmi sitelerinden şu açıklamayı yaptı: "Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'umuz 27 yaşındaki Portekizli futbolcu Manuel Da Costa ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 1.92 boyunda stoper mevkinde görev yapan Manuel Da Costa yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra, Hollanda'ya giderek takımımızın kampına katılacaktır."

Manuel Da Costa Kimdir?
06.05.1986 tarihinde Saint-Max'ta dünyaya gelen Manuel Da Costa, AS Nancy kulübünde futbol hayatına başladı. Manuel Da Costa futbol kariyeri boyunca; Nancy, PSV, Fiorentina, Sampdoria, West Ham United, Lokomotiv Moskova, Nacional formalarını giydi.
(sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...