Lütfi Arıboğan, 'Hakkımızı arayacağız'

Lütfi Arıboğan, 'Hakkımızı arayacağız'

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'ın CEO'su Arıboğan yabancı statüsüyle ilgili olarak oyuncuların mahkemeye başvuracaklarını söylerken, CAS kararları için de "Takipteyiz" dedi.

Galatasaray ile TFF arasında büyük gerilime sebep olan yabancı oyuncu kontenjanı kararıyla ilgili olarak sarı-kırmızılıların geri adım atmaya niyeti yok. Sarı-kırmızı Platform Derneği tarafından Kozyatağı'nda düzenlenen iftar yemeğine katılan G.Saray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, sporcuların hukuk sistemi içinde haklarını arayacaklarını söyledi. "Tahkim'in kararlarında ilginç bölümler var" diyen Arıboğan, "Kurul süre aşımından dolayı reddettiğini belirtmiş ama aynı zamanda bu konuda karar almaya yetkili olmadığını da vurgulamış. Nasıl Türk sporcular AB ülkelerinde yerli olarak oynayabiliyorlarsa, yabancılar da aynı şekilde bizim ülkemizde oynayabilmelidir" dedi.
CEVAP VERMEYE DEVAM
CAS'ın F.Bahçe ve Beşiktaş ile ilgili verdiği kararlara da değilen Arıboğan, "Bu, hukuki bir konu ve ben hukuk uzmanı değilim. Konunun benimle ilgili bölümlerine cevap verdim. Gerekirse de cevap vermeye devam ederim" şeklinde değerlendirdi. G.Saray'ın Türk sporunun lokomotifi olduğunu vurgulayan Arıboğan, "Çok güzel bir sezonu geride bıraktık. Başta futbol olmak üzere birçok branşımızda tarihi başarılar elde ettik. 6 branşta 8 takımımız, kendi alanlarının Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. G.Saray gurur vermeye devam ediyor. Türk futbolunun sorunlu dönemlerinde G.Saray, kulübüyle ve camiasıyla Türk sporunun liderliğini yapmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...