Krasic ve Yobo'dan müjdeli haber

Krasic ve Yobo'dan müjdeli haber

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe'de rüya gerçek oldu. Sarı-lacivertliler, 3 sezondur peşinde koştuğu Sırp yıldız Krasic 'i bitirdi. Yobo için de Everton ile el sıkışıldı.

İlk resmi maçında Vaslui beraberliği ile sarsılan F.Bahçe'ye transfer dopingi. Sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman'ın yıllardır peşinde koştuğu Sırp yıldız Milos Krasic ile yine Kocaman'ın gözdesi Yobo'nun transferinde mutlu sona ulaştı. Krasic'in menajeriyle dün kulüp binasında yapılan toplantıda anlaşma sağlandı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Juventus'u 7 milyon euro bonservis bedeli, Sırp yıldıza ise yılllık 2.5 milyon euro, maç başına nbsp;ise 15 bin euro ödeneceği belirtildi. Bugün İstanbul'a gelerek sarı-lacivertliler ile 4 yıllık anlaşma imzalayacak olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu uzun süredir F.Bahçe'nin tekliflerini reddetmiş, hatta bundan bir kaç gün önce Sırp basınına "Juventus'tan ayrılacağım ancak gelecek planlarım arasında kesinlikle Türkiye'ye gitmek yok" şeklinde demeç vermişti. Krasic'in, Aykut Kocaman'ın ısrarlarına dayanamayarak imza atmayı kabul ettiği öğrenildi.

YOBO'YA 3 YILLIK SÖZLEŞME
Krasjic ile beraber bir müjde de Yobo 'dan geldi. İki sezondur kiralık oynayan Nijeryalı için, Haziran ayından bu yana Everton ile kıran kırana pazarlık yapan F.Bahçe, sonunda İngiliz kulübüyle el sıkıştı. Yobo'nun bonservisini 2.5 milyon euroya alacak olan sarı-lacivertliler, Nijeryalı stopere de 3 yıllık sözleşme sözü verdi. Twitter'dan anlaşmayı doğrulayan Yobo, "F.Bahçe'ye geri dönüyorum. Çok mutluyum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Aykut Kocaman'ın, Vaslui maçının ardından yaptığı "Paniğe kapılıp transferde aceleci davranmak F.Bahçe'nin büyüklüğüne yakışmaz" açıklamasının üzerinden henüz bir gün bile geçmeden yapılan hamleler, sevinçle karşılanırken, ön libero ve forvete de yeni isimler geleceği öğrenildi. Golcü adayı olarak Gomis'te ısrar eden Aykut Kocaman'ın orta sahaya düşüdüğü isim ise sır gibi saklanıyor. nbsp;

JUVE'DE nbsp;8 GOL ATTI
Kariyerine Sırbistan'ın Novi Sad takımında başlayan Krasic, 6 sezonluk CSKA Moskova macerasının ardından soluğu Juventus'ta almıştı. Bir çok kulüpten transfer teklifi alan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun tercihi ise F.Bahçe oldu. Juventus formasıyla nbsp;iki sezonda 40 maça çıkan Krasic, nbsp;46 maçta 8 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...