Konya ile yenişemeyen Kartal buruk bitirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Konya ile yenişemeyen Kartal buruk bitirdi

FUTBOL Haberleri

Ligi ikinci tamamlamak isteyen Şenol Güneş’in takımı Gedson ve Muleka’nın vuruşlarıyla iki farkı yakaladı. Kaleci Mert’in şaşırtan hatalarında Konya Oğulcan, Mahir ve Pozuelo’nun golleriyle Kartal’ı şoka soktu. Son sözü Tayfur söyledi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş evindeki sezonun son maçında Konyaspor’la 3-3 berabere kaldı ve ligi üçüncü sırada tamamladı. Siyah beyazlılar ilk düdükle birlikte rakip kaleye yüklendi ve bunun meyvesini henüz 6. dakikada Gedson’un attığı golle aldı. Portekizli yıldız, Anderson Talisca’yı hatırlatan performansıyla tribünleri dolduranları mest etti. Şenol Güneş’in talebeleri golden sonra uzun süre rakip kaleye yüklenmedi.

MERT ŞAŞIRTTI

Muleka’nın sahadaki varlığı 41. dakikada attığı golle farkedildi. Son haftaların gol makinesi Aboubakar ilk yarıda beklentilerin uzağındaydı. Kaleyi tutan bir zayıf şut dışında savunmayı rahatsız edemedi. Konyaspor topu hücum bölgesine rahat taşıdı ancak ceza sahası çevresinde organize olmadı. Misafir ekibin maça dönüşünü Mert Günok başlattı.

TAYFUR GİRDİ, ATTI

Konyaspor 6 dakika içinde bulduğu 3 golle öne geçerken, Mert Günok her bir golde büyük hatalar yaptı. Tayfur oyuna girer girmez attığı golle skoru tekrar eşitledi. Oğulcan 65’te ikinci sarıdan atılınca Konyaspor 10 kişi kaldı. Şenol Güneş’in son bölümdeki değişiklikleriyle artan baskıya rağmen skor değişmedi ve bol gollü karşılaşmada puanlar paylaşıldı.

Konya ile yenişemeyen Kartal buruk bitirdi

SAKATLANDI, AĞLADI: CENK'İN BÜYÜK DRAMI

Maçın son bölümünde Cenk Tosun sakatlandı ve kulübeye değişiklik işareti yaptı. Saha kenarına gelen siyah beyazlı futbolcu gözyaşlarını tutamazken sahayı sedye ile terk etti. Cenk’in durumu bugünkü MR sonrası belli olacak. Futbolcunun adalesinde tendon kopması olabileceği, sakatlığının öncekiyle alakalı olmadığı öğrenildi.

"ÜÇÜNCÜLÜK BEKLEDİĞİMİZ BİR SONUÇ DEĞİLDİ"

Konya maçının ardından konuşan ve üzüntülü olduğunu söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bizim için üçüncülük beklediğimiz bir sonuç değil. Beşiktaş şampiyonluğa oynar, şampiyon olur” derken, “Kendi sahamızda bu kadar sıcak sevgi gösterisinde bulunan seyircimiz varken kazanmamız gerekiyordu ama olmadı. Oynayacağımız oyun hem üstün olmalı hem de sonuç düşündüğümüz gibi olmalıydı” şeklinde konuştu.

"CENK'İN DURUMU KÖTÜ"

“Ligin sonu, oyuncular elinden geleni yaptı. Böyle bir final maçı izi bırakarak bitirmemiz lazımdı ama olumsuz anlamda iz oldu. Atiba’nın ayrılması bizi üzmüştü bir de iki puan bırakarak üzüldük” vurgusu yapan hoca, “Yapacak bir şey yok. Gelecek sene buradaki eksiklerimizi görüp daha iyi bir Beşiktaş kurup her maçı kazanan bir takım olmak istiyoruz. Cenk’in durumu kötü görünüyor. Yarın (bugün) bakacağız“ ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...