Kocaman istifa etti, Yıldırım kabul etmedi

Kocaman istifa etti, Yıldırım kabul etmedi

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'de 2-0'lık Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından sıcak saatler yaşandı. İddiaya göre Aykut Kocaman'ın istifasını Aziz Yıldırım engelledi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında nbsp;Fenerbahçe, kötü oynadığı maçta Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu. Fenerbahçe taraftarı, maçın son bölümünde nbsp;Teknik Direktör nbsp;Aykut Kocaman'ı nbsp;istifaya çağırdı nbsp;Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonrası basın toplantısına katılmadı. Kocaman'ın yerine Antrenör İsmail Kartal toplantıda yer aldı.

AZİZ YILDIRIM SOYUNMA ODASINA İNDİ

Maçın ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı nbsp;Aziz Yıldırım, nbsp;2. Başkan nbsp;Ali Yıldırım ile birlikte soyunma odasına gitti. nbsp;Yıldırım, Aykut Kocaman ve futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Odaya hayli sinirli giren Yıldırım önce, "Sizin derdiniz ne? Sahada koşmuyorsunuz, mücadele etmiyorsunuz. Fenerbahçe formasının ağırlığını taşıyamıyorsunuz. Yakışıyor mu? Bir derdiniz varsa söyleyin" şeklinde fırça attı. Sonra yumuşayan başkan oyuncuların gönlünü alarak M'Gladbach ve Beşiktaş maçlarıyla birlikte çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi. nbsp;


SUÇLU SEN DEĞİLSİN! nbsp;

Bu arada Aykut hocanın, "İstifaya hazırım" sözlerini, "Hayır, suç sende değil" şeklinde reddeden Yıldırım temsilcilerin odasına gitti. Bir müddet sonra geri dönen Başkan Aykut hocaya sarılarak yanaklarından öptü. Bu sırada Aykut hocanın duygulandığı öğrenildi. Futbolculardan başta Volkan ve Selçuk olmak üzere konuşma yaparken arkadaşlarına, "Bu takımı biz bu hale getirdik. Ayağa kaldıracak olan yine bizleriz. M'Gladbach ve Beşiktaş maçlarında formanın hakkını vereceğiz" sözlerini kullandı. Öte yandan basın mensuplarının 'istifa var mı' sorusunu Ali Yıldırım yalanladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...