Kayserispor'dan Kazım için flaş teklif

Kayserispor'dan Kazım için flaş teklif

FUTBOL Haberleri

Kayserispor transferde dur durak bilmiyor. Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren sarı kırmızılılar şimdi de gözünü Colin Kazım'a çevirdi.

İkinci etap kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Kayserispor, bir yandan yeni sezona hazırlanırken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna önemli isimler takviye eden sarı kırmızılılar Galatasaray'dan Colin Kazım ile transfer görüşmesine başladı. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Colin Kazım'ın transferi için kulübü ile görüşmelerde bulunduğunu ve başarılı oyuncunun menajeri ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ifade etti. nbsp;Colin Kazım'ın Kayserispor'a gelmek istediğini vurgulayan Hurma, " Colin Kazım'ın menajeri ile görüşmeler yaptık. Şu aşamada hala görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün yada yarın bu transfer netleşir. Colin'de Kayserispor'da oynamayı çok istiyor. Hatta kendisi Kayseri'de çok mutlu olacağını söyledi. İnşallah bir aksilik çıkmaz ise bu oyuncu yeni sezonda Kayserispor forması giyecektir" dedi. Yaptığı transferlerle dikkat çeken ve kadrosuna önemli isimler katan Kayserispor'un Colim Kazım transferi ile birlikte gücüne güç katacağı ve çok takımın canını yakacağı şimdiden konuşulmaya başlandı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...