Kayserispor'dan ayrılmak isteyen Bobo'ya sert cevap

Kayserispor'dan ayrılmak isteyen Bobo'ya sert cevap

FUTBOL Haberleri

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Bobo'nun takımdan ayrılmak istemesi konusunda flaş açıklamalarda bulundu.

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Bobo 'nun takımdan ayrılmak istemesi konusunda flaş açıklamalarda bulundu. Bobo'nun Kayserispor'dan ayrılmak istemesine hiçbir şekilde anlam veremediklerini ifade eden Hurma, "Futbolcuların bir kısmı artık karakterleri yerine banka hesaplarını ortaya koyuyorlar" dedi. Bobo'yu adeta topa tutan Hurma, "Geçen sene Kayseri'de okul yok muydu, bunu sorun etti. Eğer kendisinin teklif ettiği parayı verseydik, Kayseri'de okul mu olacaktı. Arkadaşlarına ve hocasına kampı zehir etti. Bobo'ya 1 milyon 200 bin dolar verdik, bunu biraz daha yükseltti ama imkanlarımızı daha fazla zorlayamadık. Eğer 2 milyon euro verseydik, Bobo sanırım kalacaktı." dedi.
Bobo'nun kendilerini kafasında bitirmiş olmasını bir tehdit olarak algıladıklarını ifade eden Hurma, "Herkes attığı imzanın kontratın arkasında olacak, ben Bobo'yu getirirken ne okul ne de ailevi sorunu vardı. Ama para Bobo'nun başını döndürmüş Bobo'nun bizi kafasında bitirmesi bir tehdittir. Türk futbolunda son dönemde bu tarz olaylar yaşanıyor, artık karakterleri yerine banka hesaplarını ortaya koyuyorlar. Çok ciddi bir emek verdiğim oyuncuydu ve bu noktaya getirmek kolay olmadı. Kayserispor, Bobo'ya değer kattı ve bunun karşılığını almak istiyorduk." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...