Kayserispor, Gökhan Ünal'la yolları ayırdı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Kayserispor, Gökhan Ünal'la yolları ayırdı

Futbol Haberleri  / İHA

Kayserispor resmi internet sitesinden başarılı futbolcu Gökhan Ünal ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshettiğini duyuruldu.

Kayserisporun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Oyuncumu Gökhan Ünal ile karşılıklı görüşülerek, Gökhan Ünal'ın sözleşmesinin feshine karar verilmiştir. Fesih işlemi önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Gökhan Ünal'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz" denildi. Ayrılıkla ilgili konuşan nbsp;Kayserispor Teknik Direktörü Şota, "Benimle Gökhan'ın arasında bir sorun yoktu. Kendisi bunu basın toplantısı yaptığı zaman da açıklayacaktır. Mutlu değilmiş, böyle bir karar almış ve kulüp ile sözleşmeleri karşılıklı olarak feshetmişler" dedi. nbsp; nbsp; nbsp; Gökhan Ünal'ın son maçlarda yedek olmasının bu kararda etkili olup olmayacağının sorulması üzerine ise Şota, "Bu futbolda olan bir olay. Bazen oynayacaksın, bazen oynamayacaksın. Gol kralı olan biri olarak Gökhan'a zor gelmiş olabilir" cevabını verdi. nbsp; nbsp;


Futbol
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...