Kasımpaşa, 'Beşiktaş'ı stattan atarız'

Kasımpaşa, 'Beşiktaş'ı stattan atarız'

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş, yeni sezonda iç saha maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacak. Anlaşmaya göre Kasımpaşa'nın sözleşmeyi fesih hakkı bulunuyor.

Beşiktaş, yeni sezonda iç saha maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı 'nda oynayacak. Ancak yapılan anlaşmaya göre ev sahibi Kasımpaşa'nın sözleşmeyi feshetme hakkı bulunuyor. Eğer tribünde siyasi slogan atılırsa veya stada maddi zarar verilirse Kasımpaşa'nın bu hakkını kullanabileceği öğrenildi. Konuya ilişkin Radyospor'a açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz, "Beşiktaş'ın bu olayı basına sızdırmasından rahatsız olduk. Keşke sözleşmenin tamamını basınla paylaşsalardı" dedi. nbsp;
Gerekirse Beşiktaş'ı çıkartırız
Yapılan sözleşmenin içeriğine dair bilgi veren Öksüzoğlu, özellikle siyasi protestoların olması halinde sözleşmeyi bitirme hakkına sahip olacağı yönünden sözleşmeye bir madde koymadıklarını söyleyerek, "Evet biz tek taraflı bitirme hakkına sahibiz. Buna gerekçe olarak stadyuma taraftarların vereceği maddi zararlar, maça geliş ve gidişlerde yaşanan sosyal olaylar yaşanması halinde bu maddeyi işletebiliriz" dedi.
Siyasi protesto olursa sözleşmeyi bitirir misiniz? şeklindeki soruya Öksüz, şöyle yanıt verdi: "Sahalar spor alanlarıdır. Siyasi protesto ya da slogan alanı değildir. Sözleşmeye özellikle böyle bir madde koydurmadık ama böyle bir durum oluşursa yönetim kurulunda yaptırım uygulayıp, uygulamayacağımız konuda karar alırız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...