Kartal hazır değil

Kartal hazır değil

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş, Avusturya'daki hazırlık maçında İngiltere Championship ekiplerinden QPR'a mağlup oldu.

CAS'tan gelen haberle büyük sevinç yaşayan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı ikinci hazırlık maçını da kaybetti. Almanya kampında St.Pauli'ye 1-0 mağlup olan siyah-beyazlılar, Avusturya kampında da nbsp;İngiltere Championship ekiplerinden QPR karşısında sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Cenk, Sivok, nbsp;Escude, Ersan, Tanju, Veli, Fernandes, Oğuzhan, Olcay, Holosko, nbsp;Almeida on biriyle maça başladı.
YENİLER SİLİK KALDI
Beşiktaş özellikle hücum bölgesinde etkisiz bir görüntü çizerken, Queens Park Rangers da iyi oynamadığı karşılaşmada yakaladığı tek pozisyonu 65. dakikada Andrew Johnson ile gole çevirmesini bilerek galip geldi. Maçtaki tek pozisyonunu ilk yarının son dakikasında Fernandes'in frikiğiyle bulan siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Bilic, yeni transferler Pedro Franco ve Ömer Şişmanoğlu'na ikinci 45 dakikada görev verdi. Beşiktaş, üçüncü hazırlık maçını pazar günü Schalke ile yapacak.
Tolga nbsp;bitiyor

Beşiktaş'ta yılan hikâyesine dönen Tolga Zengin transferi mutlu sonla bitmek üzere. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin bugün Trabzon'a giderek Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Tolga'yı isteyeceği öğrenildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...