Kararlarımızın arkasındayız

Kararlarımızın arkasındayız

FUTBOL Haberleri

Bakan Kılıç'ın 6222 sayılı yasanın kararlılıkla uygulanacağını özellikle vurguladığı belirtildi.

6222 nbsp;Kararlılığı nbsp;Bakan nbsp;Suat Kılıç nbsp;ve nbsp;Yıldırım Demirören nbsp;ikilisinin görüşmesinde yeni sezon hazırlıkları,e-bilet ve kameralı güvenlik uygulaması konularının da gündeme geldiği, Bakan Kılıç'ın 6222 sayılı yasanın kararlılıkla uygulanacağını özellikle vurguladığı belirtildi. nbsp;Bakan Suat Kılıç'la bir görüşme yapan TFF Başkanı Demirören, "UEFA'dan Türk futboluyla ilgili yaptırım beklemiyoruz" dedi. nbsp;UEFA'NIN TAVRI NE OLACAK? nbsp;Gündeme bomba gibi düşen UEFA Tahkim Kurulu kararlarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun ne yapacağı merak konusu olmuştu. UEFA'nın, alınan son kararlar sonrasında TFF'ye, "Şikeyle ilgili aldığın kararları gözden geçir, aksi halde sonuçlarına katlanırsın" şeklinde bir uyarı mektubu gönderebileceği konuşulurken, Başkan Yıldırım Demirören, "Kararlarımızı arkasındayız" açıklamasını yaptı. UEFA Tahkim Kurulu kararlarının ardından programını iptal ederek apar topar Ankara'ya giden Demirören, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'la görüştü. İkilinin bundan sonrası için izlenecek yol haritasıyla ilgili olarak fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.
CEZALAR BİZİ İLGİLENDİRMEZ
UEFA'nın kararlarının Türk futbolunu nasıl etkileyeceği konusunda Bakan Kılıç'a bilgi veren Yıldırım Demirören, "Biz kararlarımızın arkasındayız. UEFA'dan herhangi bir yaptırım beklemiyoruz, öyle bir yazı da beklemiyoruz" diye konuştu. UEFA, mayıs ayı içerisinde yaptığı son kongresinde şike ile mücadele için zaman aşımını ortadan kaldırmış ve gerekli yaptırımları uygulamayan yerel federasyonlara ceza uygulanması yönünde karar almıştı. Demirören, son mali genel kurulda da "F.Bahçe ve Beşiktaş, ceza alırlar ya da almazlar, bizi ilgilendirmez. Yeter ki Türk futboluna ceza gelmesin" açıklamasını yaparak Türk futbolunu bekleyen tehlikeye dikkat çekmişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...